Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 25/01: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

25 Ιανουαρίου 2022 19:58
Survivor spoiler 25/01: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Γνωστοί έγιναν οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας αυτής και το Athensmagazine.gr σας έχει τις λεπτομέρειες της αποχώρησης!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ SPOILER SURVIVOR ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Αρχικά την Κυριακή οι Διάσημοι ήταν αυτοί που έχασαν την μάχη της ασυλίας και αναγκάστηκαν να δώσουν υποψήφιο τον Θανάση Βισκαδουράκη, με την Μυριέλλα Κουρεντή να κερδίζει την ατομική ασυλία και να δίνει και την Αθηνά ως υποψήφια προς αποχώρηση! Έτσι οι Διάσημοι έχουν δύο υποψήφιους και άλλους δύο έδωσαν οι Μαχητές, οι οποίοι το βράδυ της Δευτέρας έχασαν την μάχη για την δεύτερη ασυλία!

Εκεί οι υποψηφιότητες ήταν λίγο έκπληξη αφού βρέθηκαν στον τάκο δύο δυνατά κορίτσια που φέρνουν αρκετές νίκες! Ωστόσο φάνηκε πως οι σχέσεις μεταξύ των παικτών της ομάδας δεν είναι οι καλύτερες δυνατές και αυτό βγήκε προς τα έξω στο συμβούλιο του νησιού. Υποψήφιες λοιπόν δόθηκαν η Σοφιάννα και η Ασημίνα. Η πρώτη από την κάλπη και η δεύτερη ως υποψήφια από τον Σάββα, ο οποίος κέρδισε την ατομική!

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει αύριο

Survivor spoiler 25/01: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο!

Υποψήφιοι προς αποχώρηση λοιπόν είναι οι Θανάσης, Αθηνά, Σοφιάννα και Ασημίνα με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για μεγάλο ντέρμπι η ψηφοφορία. Δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που να ξεχώρισε στην πρώτη θέση, όπως δεν υπάρχει και κάποιος παίκτης που να ήταν εύκολα τελευταίος!

Πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως φαβορί για την αποχώρηση φαντάζει η Αθηνά, όμως τα πάντα είναι ανοικτά αφού το αποτέλεσμα δείχνει να κρίνεται στο νήμα. Πάντως δεν θα μας κάνει εντύπωση αν παίξει και αποχώρηση... Θανάση. Πάντως βλέπουμε για δεύτερη σερί εβδομάδα να έχουμε αποχώρηση από την ομάδα των Διασήμων. Αναμένουμε το οριστικό spoiler για να ξέρετε οριστικά ποιος από τους τέσσερις παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor 5 και τον Άγιο Δομίνικο!

 Survivor spoiler 25/01: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο!

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share