Κυριακή, 22 Μαΐου 2022

Survivor 5: «Λύγισε» η Ασημίνα - «Μου φέρθηκε σαν σκύλος - Σκέφτηκα να φύγω»

Έβαλε τα κλάματα και προέβη σε αποκαλύψεις

24 Ιανουαρίου 2022 23:08
Survivor 5: «Λύγισε» η Ασημίνα - «Μου φέρθηκε σαν σκύλος - Σκέφτηκα να φύγω»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες εντάσεις στο Survivor 5 με έναν «εμφύλιο» να είναι σε εξέλιξη στο στρατόπεδο των Μαχητών, ενώ στο επίκεντρο της διαμάχης βρίσκεται η Ασημίνα, η οποία αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι!

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν λόγω των... καρύδων καθώς η Ασημίνα πρόκειται να τις χωρίσουν ανά τριάδες, όπως έκαναν και στην αρχή του παιχνιδιού ώστε η κάθε μία τριάδα να καταναλώσει το φαγητό όποτε εκείνη θέλει με κάποια από τα αγόρια όμως να αντιδρούν.

Δείτε επίσης: Survivor 5: Το μήνυμα που έλαβε ο Χρήστος Δάντης για την σύντροφό του, Ασημίνα

Λίγο αργότερα η Ασημίνα αποκάλυψε πως σκέφτηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι καθώς ο Σπύρος την «έβγαλε» από τα ρούχα της. Ο Γιώργος Λιανός ρώτησε την Ασημίνα για όσα έγιναν με τον Σπύρο και τις καρύδες με την Ασημίνα να λέει χαρακτηριστικά:

«Το όνομα του Σπύρου γα εμένα δίπλα έχει τη λέξη σχέδιο. Δεν θέλω να ασχοληθώ με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, το έχω βγάλει τελείως από το κεφάλι μου. Χθες με έφτασε σε σημείο να θέλω να φύγω από το παιχνίδι».

Η Ασημίνα εξήγησε στον Γιώργο Λιανό πως πρότεινε στην ομάδα επειδή ήρθαν δύο νέα παιδιά να μοιράσουν τις καρύδες για να ξέρουν κι εκείνοι πότε και πώς θα τρώνε. Τα δύο παιδιά (ο Σπύρος και ο Σάββας) την έπιασαν και της είπαν πως δεν χρειάζεται να συμβαίνει αυτό και θα τρώνε όποτε έχει. Το είπα με καλή πρόθεση και σκεπτικό δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό. Από εκεί και πέρα είδα από τον Σάββα πολύ άσχημη συμπεριφορά, ανήθικη, αφού μου φέρθηκε λες και ήμουν σκύλος», συμπλήρωσε η Ασημίνα.

«Εμένα η συμπεριφορά αυτή με ενόχλησε πάρα πολύ και ήθελα πραγματικά να φύγω. Και δεν θέλω να βάζω συνέχεια τα κλάματα, έχω κουραστεί κι εγώ να με βλέπω έτσι», πρόσθεσε μέσα σε δάκρυα η Ασημίνα.


 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share