Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5: Ατύχημα για τον Γιώργο Κατσαούνη - Τι συνέβη

Εμφανίστηκε με ράμματα

23 Ιανουαρίου 2022 22:23
Survivor 5: Ατύχημα για τον Γιώργο Κατσαούνη - Τι συνέβη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Κατσαούνης, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίχτες του Survivor 5, εμφανίστηκε στο αποψινό επεισόδιο με ράμματα, ενώ στη συνέχεια περιέγραψε το ατύχημα που είχε. Με την ευκαιρία δες εδώ ποια κερδίζει την ασυλία.

Ο παίκτης των Μαχητών συγκεκριμένα αποκάλυψε πως την ώρα που πήγε τουαλέτα δεν ήταν τόσο προσεκτικός με αποτέλεσμα να βρει στο κλαδί και να του ανοίξει το φρύδι.

Έτσι λοιπόν χρειάστηκε να μεταβεί εκτάκτως στο νοσοκομείο και να κάνει ράμματα. Ωστόσο, δεν φαίνεται να πτοήθηκε ιδιαίτερα από τον τραυματισμό του, την ώρα που οι δικηγόροι του ασχολούνται με την καταγγελία του.

«Βρήκα σ’ ένα κλαδί. Εντάξει, είμαι για ράμματα, είναι ανοιχτό. Απλώς δεν ήθελα να με ράψουν στην κόψη του ματιού. Αλλά εντάξει μωρέ, τι ψυχή έχουν μωρέ, για δυο ράμματα τώρα να κάτσεις να σε ψηλαφίσουν… αμαρτία τώρα. Άστο να κλείσει. Άστο να κλείσει, με το καλό να τελειώνουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Το ατύχημα του Κατσαούνη στο Survivor 5

Survivor 5: Σκάνδαλο με τον Σπύρο Μαρτίκα - Έξαλλοι στην Ελλάδα με τον παίκτη των Μαχητών

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η συμμετοχή του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor 5 στην Ελλάδα, όπου ο Σύλλογος Φαρμακοποιών Πειραιά κατηγορεί τον εργαζόμενο στον ίδιο χώρο παίκτη των Μαχητών για αθέμιτο ανταγωνισμό.

Συγκεκριμένα υποστηρίζεται πως η συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του δίνει πολύ μεγάλη δημοτικότητα η οποία στη συνέχεια θα αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά, ενώ και μέσα στο παιχνίδι υπήρξαν αντιδράσεις για τον κόσμο που είχε μαζέψει για να τον ψηφίσει.

Στο Open Weekend βέβαια μίλησε και ο Πρόεδρος Φαρμακοποιών Πειραιά, επιβεβαιώνοντας τις καταγγελίες που έχουν γίνει, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο την ίδια στιγμή ότι η αποχή από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες είναι καθόλα νόμιμη.

Τι ισχύει για την οικογένειά του

Το Survivor 5 βρίσκεται μόνο μια εβδομάδα στον αέρα του ΣΚΑΙ και ήδη όλοι έχουν να συζητούν για τον παίκτη των Μαχητών, Σπύρο Μαρτίκα.

Ο 45χρονος φαρμακοποιός κατάφερε μέσα σε λίγες μόνο ημέρες να κάνει άνω κάτω την παραλία των Μπλε αλλά και των Διάσημων. Στην πρώτη ψηφοφορία προς αποχώρηση βγήκε μπροστά και ζήτησε στους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν γιατί θεωρούσε πως μπορεί να έρθει αντιμέτωπος με Βαλάντη και Σπανού από την ομάδα των Διάσημων.

Έτσι κι έγινε μόνο που οι συμπαίκτες του - κάποιοι όχι όλοι - δεν τον ψήφισαν επειδή το ζήτησε εκείνος αλλά επειδή θεωρούν πως δεν βοηθάει ιδιαίτερα στην καλύβα.

Εν τέλει κατάφερε και όχι απλά έδιωξε την Ελισάβετ από το νησί, αλλά βγήκε και πρώτος στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού με βάση τους ψήφους που πήρε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share