Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 23/01: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

23 Ιανουαρίου 2022 10:38
Survivor spoiler 23/01: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Οι Κυριακές μας με Survivor έχουν αποκτήσει... άλλο χρώμα, με τις ομάδες να παλεύουν για την ασυλία πια και όχι για το φαγητό, κάτι που σημαίνει εντάσεις και συμβούλιο αποχώρησης, σε μια διαδικασία δύσκολη από κάθε άποψη.

Τα δεδομένα, βέβαια, έχουν αλλάξει στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς τρεις νέοι παίκτες «πάτησαν» Άγιο Δομίνικο, δύο για την μπλε ομάδα και ένας για την κόκκινη. Ο ένας, μάλιστα, ο Άρης Σοϊλέδης, έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση με τις ηγετικές τάσεις που έδειξε πριν καν προσαρμοστεί στις συνθήκες, παίρνοντας και δύο νίκες για τους Διάσημους στο έπαθλο φαγητού.

Θα ήταν ψέμα αν λέγαμε, ότι ο άλλοτε ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού και ΑΕΚ δε δείχνει πως θα είναι ένας δυνατός παίκτης, με... τάσεις μιμητισμού στο συνάδελφό του, Σάκη Κατσούλη. Μπορεί να θεωρεί πως, αντιγράφοντας τη συμπεριφορά του περσινού νικητή, θα φτάσει μακριά, αλλά η στάση του όπως βλέπουμε στο νέο trailer έχει ήδη προκαλέσει νεύρα, ειδικά στην πλευρά των Μαχητών, που δε θα χάσουν ευκαιρία ειδικά με τον τρόπο συμπεριφοράς του Κατσαούνη να σπείρουν τη διχόνοια.

Σε όλα αυτά, βέβαια, εξαρτάται και το πώς θα διαχειριστούν την προσωπικότητά του ο ίδιος και η ομάδα του. Ο Σοϊλέδης, άλλωστε, έχει μάλλον περισσότερες πιθανότητες να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο από τον Κατσούλη, αφού η παρουσία του σε μεγάλες ομάδες ενδεχομένως του έχουν εμπεδώσει ένα καλύτερο αίσθημα πειθαρχίας και ομαδικού πνεύματος.

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

Survivor spoiler: Τα φαβορί για την υποψηφιότητα αποχώρησης

Όλα αυτά είναι καλά, αλλά το θέμα είναι ποιος θα πάρει την ασυλία, μιας κι έχουμε αγώνισμα σήμερα (23/1). Οι δύο ομάδες ρίχνονται στη «μάχη» και, όπως βλέπουμε, ο στίβος έχει... από όλα. Τσουλήθρες, νερό, λάσπες, δίχτυα κι ένα... καλάθι, καθιστώντας τον αγώνα εξαιρετικά αμφίρροπο.

Ο Σοϊλέδης είναι και πάλι σε μια ηγετική θέση από τον πάγκο και όχι μόνο, θέτοντας διαφορετικά δεδομένα για τις δύο πλευρές. Το θέμα είναι και τι θα ψηφίσει κάθε μεριά με βάση το ποιος θα είναι ο νικητής στο αγώνισμα ασυλίας.

Ας ξεκινήσουμε με το ότι οι νέοι παίκτες έχουν αυτή την εβδομάδα ασυλία. Κάπως έτσι, στους Διάσημους κινδυνεύει η Μυριέλλα Κουρεντή λόγω... διαμαχών, αν και ο Βαλάντης έχει φύγει, ενώ και ο Θανάσης Βισκαδουράκης είναι στα φαβορί εξαιτίας των αγωνιστικών του επιδόσεων. Για τους ίδιους αντίστοιχα λόγους στους Μαχητές η... καμπάνα χτυπά για Κατσαούνη και Πελαγία.

Όλα αυτά, όμως, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια πρώτη μας πληροφόρηση. Για οριστικό spoiler μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share