Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 5: Καταπέλτης η Ασημίνα - «Άδειασε» τον Βισκαδουράκη - «Ήταν απάνθρωπο αυτό που έκανε»

Δίχως τέλος τα «καρφιά» της

22 Ιανουαρίου 2022 22:02
Survivor 5: Καταπέλτης η Ασημίνα - «Άδειασε» τον Βισκαδουράκη - «Ήταν απάνθρωπο αυτό που έκανε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με καρφιά και μπηχτές ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο στο Survivor 5, καθώς η Ασημίνα, "άδειασε" τον Βισκαδουράκη, υπογραμμίζοντας πως θεωρεί ότι αυτό που έκανε "ήταν απάνθρωπο". Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει στον αγώνα επάθλου.

Συγκεκριμένα, οι Μαχητές υποστήριξαν πως ο ηθοποιός συνεχώς τους γιούχαρε στο αγώνισμα επάθλου και γενικά τους υποτιμούσε.

Ωστόσο, οι Διάσημοι έγιναν εξωφρενών στο άκουσμα των δηλώσεων αυτών, με τον ηθοποιό να διαψεύδει τους ισχυρισμούς τους. Η Ασημίνα, βέβαια, ήταν αρκετά ενοχλημένη και τις επόμενες μέρες και όπως είδαμε στο αποψινό (22/1) επεισόδιο, τόνισε πως αυτό που έκανε ήταν απάνθρωπο, γιατί οι Μαχητές δεν είχαν φάει σε αντίθεση με εκείνους.

Το ξέσπασμα της Ασημίνας κατά του Βισκαδουράκη στο Survivor 5

Survivor 5: «Βόμβα» στο ριάλιτι - Μπαίνει και ο Σάκης Ρουβάς!

Μια «βόμβα» φαίνεται πως ετοιμάζεται για το Survivor 5, αφού ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να κάνει το «μπαμ» και ζητά από τον Σάκη Ρουβά να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το «Τηλέραμα», οι υπεύθυνοι της Acun Medya επιθυμούν να βρεθεί ο Σάκης Ρουβάς στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων του Survivor, που θα γίνει σε λίγους μήνες.

Survivor 5: Θα δούμε... Σάκη στον Άγιο Δομίνικο;

Αν μάλιστα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ παραμένει ακόμα ο αδελφός του ο Απόστολος, τότε θα υπάρχει ακόμα ένας λόγος για να πειστεί ο δημοφιλής τραγουδιστής να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Για την ιστορία αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Σάκης Ρουβάς εμφανίζεται στο Survivor, μετά την εμφάνισή του στον Άγιο Δομίνικο στο πάρτι της ένωσης του Survivor 2017 με τους επικούς τηλεοπτικούς ήρωες και τις τηλεθεάσεις ρεκόρ που έγραψαν «χρυσή ιστορία», αν και αυτή τη στιγμή ασχολείται με τις επενδύσεις του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share