Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 22/01: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον αγώνα επάθλου!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

22 Ιανουαρίου 2022 09:19
Survivor spoiler 22/01: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον αγώνα επάθλου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Μια νέα εβδομάδα ξεκινά σήμερα (22/1) στο Survivor, με ένα μήνα να έχει περάσει για τους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο και το έπαθλο φαγητού να είναι το πρώτο κατά σειρά.

Μετά την αποχώρηση του Βαλάντη και μέσα σε έναν κυκκεώνα εξελίξεων, ειδικά με καταγγελία εναντίον παίκτη, οι Μαχητές και οι Διάσημοι συναντώνται για ένα σημαντικό αγώνα, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει την απαραίτητη «ώθηση» για τους αγώνες ασυλίας.

Την τελευταία εβδομάδα είδαμε τους Διάσημους να παίρνουν δύο νίκες στα έπαθλα, μια για την επικοινωνία και μια για το sport game της εβδομάδας, αλλά οι Μαχητές... έφαγαν επιτέλους στο τελευταίο αγώνισμα του κύκλου, παίρνοντας «βαθιά» ανάσα.

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

Survivor spoiler 22/01: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Σήμερα όμως είναι μια διαφορετική μέρα. Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν σε έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης, με έπαθλο τι άλλο το φαγητό. Ο στίβος μάχης είναι ένας από τους κλασικούς και η «μάχη» αναμένεται αρκετά αμφίρροπη για το τελικό αποτέλεσμα και το ποιος θα κερδίσει το έπαθλο.

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως απόψε οι Μαχητές θα αρχίσουν να διευρύνουν το σερί τους, τρώγοντας ξανά και συνεχίζοντας να αφήνουν σε εσωστρέφεια τους Διάσημους. Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr για την σίγουρη διαρροή εντός της ημέρας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share