Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 21/01 ANATΡΟΠΗ: Δεν θα μπει στο Survivor 5 η Κάτια Ταραμπάνκο!

Τρομερό παρασκήνιο!

21 Ιανουαρίου 2022 11:13
Survivor spoiler 21/01 ANATΡΟΠΗ: Δεν θα μπει στο Survivor 5 η Κάτια Ταραμπάνκο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Και ενώ όλοι περιμένουν πως και πως την είσοδο της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor 5 τo Athensmagazine.gr σας έχει την είδηση βόμβα!

Μην περιμένετε να δείτε το μοντέλο στον Άγιο Δομίνικο, τουλάχιστον σε σύντομο χρονικό διάστημα! Ναι μεν επαφές ανάμεσα στην Κάτια και την παραγωγή έχουν γίνει όμως και οι δύο πλευρές φαίνονται να σκέφτονται και να ξανασκέφτονται το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας τους.

Από την μια η Κάτια γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα υγείας που θα της παρουσιαστούν στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου, αφού είναι γνωστό πως έχει αυτοάνοσο νόσημα, ενώ και τα κιλά της δεν την βοηθάνε να ανταπεξέλθει για μεγάλο χρονικό διάστημα σε τέτοιες συνθήκες ζωής.

Survivor spoiler 21/01: Δεν θα μπει στο Survivor 5 η Κάτια Ταραμπάνκο!

Από την άλλη και ο ΣΚΑΙ βρίσκεται σε σκέψεις καθώς δεν θέλει να βάλει μέσα έναν παίκτη, στον οποίο θα ποντάρει πολλά, θα δώσει αρκετά χρήματα και αυτός μετά από λίγο να αποχωρήσει οικειοθελώς!

Προς το παρόν φαίνεται πως το ενδεχόμενο να δούμε ξανά την Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor έχει λίγες πιθανότητες, χωρίς να αποκλείεται κάποια ανατροπή. Πάντως αν μπει, θα μπει στην "τελευταία" φουρνιά νέων παικτών που αναμένεται στα τέλη Φεβρουαρίου. Ωστόσο φαντάζει αρκετά δύσκολο να αντέξει περίπου πέντε μήνες στο Survivor η Κάτια Ταραμπάνκο!

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share