Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022

Survivor 5: Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση ο Βαλάντης! Τι ζήτησε από τους δικούς του (Video)

«Δεν έχει μιλήσει...»

20 Ιανουαρίου 2022 12:41
Survivor 5: Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση ο Βαλάντης! Τι ζήτησε από τους δικούς του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Βαλάντης μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ο γνωστός τραγουδιστής, μετά τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στον ίδιο και την ομάδα του, η οποία "έστησε" την ψηφοφορία και έβγαλε υποψήφιους δύο σημαντικούς της παίκτες όπως ήταν ο Γιωρίκας και ο Βισκαδουράκης προκειμένου το κοινό να βγάλει εκείνον εκτός παιχνιδιού, είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Βρίσκεται από την προηγούμενη Τρίτη στο ξενοδοχείο αλλά δεν νιώθει καλά ψυχολογικά μετά τα όσα μεσολάβησαν. Να θυμίσουμε ότι αφορμή για να ξεκινήσει ο "πόλεμος" ανάμεσα στον ίδιο και τους Διάσημους στάθηκε μία σκληρή ατάκα του στην Ευρυδίκη για το πρόβλημα υγείας που πέρασε.

Από εκεί και μετά, βρήκε όλα τα μέλη των Κόκκινων απέναντί του καθώς αποφάσισαν να τον διώξουν από το παιχνίδι "στήνοντας" την ψηφοφορία αποχώρησης. Ο Βαλάντης, χθες όπως είδαμε στο επεισόδιο, έκανε λόγο για bullying εις βάρος του από τους συμπαίκτες του.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ ο Βαλάντης δεν έχει μιλήσει με κανένα δικό του άνθρωπο μετά την αποχώρησή του, όμως έχει ζητήσει από την παραγωγή να διαμηνύσουν στους συγγενείς και τους φίλους του να μην πάρουν θέση δημόσια για τίποτα που να τον αφορά στο παιχνίδι καθώς θέλει μόνο ο ίδιος να μιλήσει γι' αυτό το θέμα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share