Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022

Survivor spoiler 20/01: Είναι όλα ψέματα! Διέρρευσαν τα ποσοστά της ψηφοφορίας αποχώρησης!

Αποκλειστικό παρασκήνιο από την αποχώρηση Βαλάντη!

20 Ιανουαρίου 2022 11:20
Survivor spoiler 20/01: Είναι όλα ψέματα! Διέρρευσαν τα ποσοστά της ψηφοφορίας αποχώρησης!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Παρελθόν από το Survivor 5 αποτελεί ο Βαλάντης, ο οποίος πλέον βρίσκεται στο ξενοδοχείο και ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα!

Από το πρωί (20/01) σας έχουμε αποκαλύψει εδώ στο Athensmagazine.gr πως δεν έγιναν όλα όπως φάνηκαν με τον Βαλάντη! Ο Βαλάντης είχε αποχωρήσει οικειοθελώς μια μέρα πριν και το παρουσίασαν έτσι ώστε να φανεί σαν κανονική αποχώρηση! Βαλάντης και λοιποί παίκτες (όχι μόνο των Διασήμων) δεν χωρούσαν στο ίδιο ριάλιτι, ούτε καν στην ίδια παραλία και έτσι για πολλούς λόγους αποχώρησε ο τραγουδιστής!

Ο αρχικός λόγος βέβαια είναι πως βγήκε τελευταίος στη ψηφοφορία και αναγκαστικά θα έφευγε αλλά και να μην έβγαινε τελευταίος θα έπρεπε να βρεθεί τρόπος για να αποχωρήσει. Και αυτό γιατί πέρα από το γεγονός πως είχε ζητήσει να φύγει οικειοθελώς, πολλοί ήταν και οι συμπαίκτες του που απειλούσαν την παραγωγή πως αν παραμείνει θα φύγουν εκείνοι! Και δεν ήταν ένας και δύο. Ενδεχόμενη παραμονή του Βαλάντη θα τίναζε στον αέρα το ριάλιτι.

Survivor spoiler 20/01: Το μεγάλο ψέμα με τα ποσοστά της ψηφοφορίας!

Survivor spoiler 20/01: Είναι όλα ψέματα! Διέρρευσαν τα ποσοστά της ψηφοφορίας αποχώρησης!

Βάσει ψηφοφορίας ο Βαλάντης έχει αποχωρήσει αλλά όχι με τα ποσοστά που έχουμε διαβάσει σε διάφορες σελίδες και sites! Έχουμε δει κάτι 85% για τον Πιλίδη και κάτι 7% για τον Θανάση, με τον Βαλάντη να αποχωρεί με ποσοστό γύρω στο 5%! Ανακρίβειες!

Ναι, η σειρά είναι η ίδια αλλά η διαφορά όχι τόσο τεράστια από τον πρώτο στον δεύτερο! Επίσης ο Θανάσης δεν είχε τόσο μικρή διαφορά από τον Βαλάντη. Η αποχώρηση του τραγουδιστή ήταν δεδομένη από τα πρώτα λεπτά και δεν είχαμε κανένα θρίλερ!

Αρχικά ο Γιωρίκας Πηλίδης βγήκε πρώτος αλλά με ένα ποσοστό κοντά στο 45% και ακολούθησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης με ποσοστό γύρω στο 40%! Δηλαδή η διαφορά μεταξύ τους ήταν γύρω στο 5%. Όπως καταλαβαίνει το 15% που περισσεύει είναι και αυτό που πήρε ο Βαλάντης! Φυσικά τα ποσοστά δεν είναι ακριβή αλλά είναι πάνω κάτω εκεί. Για να ξέρουμε τι διαβάζουμε...

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share