Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5: Επιτέλους... θα φάνε - Νικητές οι Μαχητές

Μεγάλη ανάσα μετά από τόσες απώλειες φαγητού

19 Ιανουαρίου 2022 23:19
Survivor 5: Επιτέλους... θα φάνε - Νικητές οι Μαχητές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου έπαιξαν στο αποψινό (19/1) επεισόδιο του Survivor 5 οι Διάσημοι και οι Μαχητές, με τους παίκτες να πηγαίνουν στο στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ.

Λίγο λοιπόν μετά τον τσακωμό της Μυριέλλας και του Κατσαούνη, οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν το φαγητό, μιας και η πείνας τους έχει χτυπήσει κόκκινο. Το έπαθλο για απόψε ήταν μαρμελάδα με ψωμί ολίκης άλεσης, κάτι το οποίο τρέλανε και τις δύο ομάδες.

Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει με σκορ 10-8 ήταν οι Μαχητές, επιβεβαιώντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Athensmagazine.gr.

«Σεισμός» με τον Γιωρίκα Πιλίδη - Τον διώχνουν άμεσα από το νησί;

«Σεισμό» φαίνεται πως έχουν φέρει οι δηλώσεις προ ημερών του Γιωρίκα Πιλίδη στο Survivor 5 περί στημένου τελικού στην πάλη, με άπασες τις δυνάμεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό να ζητούν εξηγήσεις.

Όπως ενδεχομένως θα θυμάστε, ο πρωταθλητής παραδέχθηκε ότι στο παρελθόν τον προσέγγισαν για να στήσει τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με την ΕΛΟΠ να αναφέρει σε δήλωση της ότι: «θα περιμένει να επιστρέψει και μέσω των θεσμικών της οργάνων να τον καλέσει να δώσει εξηγήσεις με σκοπό να διαλευκάνει την υπόθεση και θα κινηθεί αρμοδίως για να μη μείνει καμία σκιά στο άθλημα της Πάλης».

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις

Τα λεγόμενα του προκάλεσαν την αντίδραση της Ομοσπονδίας Πάλης, ενώ η Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, Ηθικής και Δεοντολογίας έχει ξεκινήσει αυταπάγγελτη έρευνα κι έχει αποφασήσει να καλέσει τον Πιλίδη για περαιτέρω εξηγήσεις.

Οι αντιδράσεις, πάντως, δεν σταματούν εδώ καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ΔΟΕ ζήτησε έγγραφη ενημέρωση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία για τις δήλωσεις Πιλίδη και ζήτησε επίσης να εξεταστεί άμεσα το θέμα κι εν συνεχεία να ενημερωθεί επίσημα για τα αποτελέσματα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share