Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Πανικός με Μυριέλλα και Κατσαούνη - «Να μας πει ο Τζον αν είναι γκόμενος»

«Πόλεμος» για το άλλοτε ζευγάρι...

19 Ιανουαρίου 2022 22:48
Survivor 5: Πανικός με Μυριέλλα και Κατσαούνη - «Να μας πει ο Τζον αν είναι γκόμενος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κανονικός... χαμός επικρατεί στο Survivor 5 ανάμεσα σε Γιώργο Κατσαούνη και Μυριέλλα Κουρεντή, με τον αγρότη να ζητά εξηγήσεις για τον Τζον Λυγνό.

Ο Γιώργος δεν θέλει ούτε λεπτό να της μιλήσει ενώ μάλιστα λίγο πριν τον αγώνισμα είχαν μια ακόμα έντονη λογομαχία, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει πως το ειδύλλιό τους τελείωσε οριστικά.

Survivor 5: Ο έντονος διάλογός του... ζεύγους

Όταν μάλιστα η Μυριέλλα του είπε πως δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ εκείνης και του Τζον, ο Κατσαούνης της είπε με πολύ έντονο ύφος: «Θες να ρωτήσουμε τον Τζον αν είναι γκόμενος ή όχι;».

«Ό, τι έγινε έγινε. Εδώ ήρθαμε να παίξουμε αθλήματα. Δεν χρειάζεται χρόνος... Δεν έχω να πω τίποτα, δεν θέλω να πω τίποτα. Σε αυτά τα πράγματα είμαι πολύ πονηρός. Τώρα άστο», είπε μεταξύ άλλων με την Μυριέλλα στο τέλος να του απαντά: «Εγώ το ζήτησα μια φορά. Από τη στιγμή που από την πρώτη φορά κιόλας είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει να ακούσει τίποτα και επειδή εγώ κατάλαβα πράγματα και για μένα και για τον Γιώργο και για τη διαφορετικότητα.... Επειδή δεν έχω κάτι με το Γιώργο, δεν πειράζει δεν κρατάω κάποια κακία».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share