Σάββατο, 28 Μαΐου 2022

Survivor 5: «Σεισμός» με τον Γιωρίκα Πιλίδη - Τον διώχνουν άμεσα από το νησί;

Αντιδράσεις για τον πρωταθλητή της πάλης

19 Ιανουαρίου 2022 21:29
Survivor 5: «Σεισμός» με τον Γιωρίκα Πιλίδη - Τον διώχνουν άμεσα από το νησί;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Σεισμό» φαίνεται πως έχουν φέρει οι δηλώσεις προ ημερών του Γιωρίκα Πιλίδη στο Survivor 5 περί στημένου τελικού στην πάλη, με άπασες τις δυνάμεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό να ζητούν εξηγήσεις.

Όπως ενδεχομένως θα θυμάστε, ο πρωταθλητής παραδέχθηκε ότι στο παρελθόν τον προσέγγισαν για να στήσει τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με την ΕΛΟΠ να αναφέρει σε δήλωση της ότι: «θα περιμένει να επιστρέψει και μέσω των θεσμικών της οργάνων να τον καλέσει να δώσει εξηγήσεις με σκοπό να διαλευκάνει την υπόθεση και θα κινηθεί αρμοδίως για να μη μείνει καμία σκιά στο άθλημα της Πάλης».

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις

Τα λεγόμενα του προκάλεσαν την αντίδραση της Ομοσπονδίας Πάλης, ενώ η Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, Ηθικής και Δεοντολογίας έχει ξεκινήσει αυταπάγγελτη έρευνα κι έχει αποφασήσει να καλέσει τον Πιλίδη για περαιτέρω εξηγήσεις, με φίλο του πρωταθλητή να αναφέρει τον πραγματικό λόγο που πήγε Άγιο Δομίνικο.

Οι αντιδράσεις, πάντως, δεν σταματούν εδώ καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ΔΟΕ ζήτησε έγγραφη ενημέρωση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία για τις δήλωσεις Πιλίδη και ζήτησε επίσης να εξεταστεί άμεσα το θέμα κι εν συνεχεία να ενημερωθεί επίσημα για τα αποτελέσματα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share