Τρίτη, 24 Μαΐου 2022

Survivor spoiler 19/01, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

19 Ιανουαρίου 2022 20:38
Survivor spoiler 19/01, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 19/01: Η εβδομάδα ολοκληρώνεται σήμερα, με το Survivor 5 να κλείνει έναν μήνα και τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για έπαθλο φαγητού.

Λίγο πριν την αποχώρηση της εβδομάδας, Διάσημοι και Μαχητές καλούνται να τα δώσουν όλα για να κερδίσουν ακόμα ένα έπαθλο φαγητού, που η αλήθεια είναι πως στα τελευταία επεισόδια οι Διάσημοι έχουν φάει περισσότερο και οι Μαχητές το έχουν περισσότερο ανάγκη!

Χτες είδαμε τους Διάσημους να εξασφαλίζουν δύο νίκες, μια για την επικοινωνία και μια για το sport game της εβδομάδας, με την διαρροή για το δεύτερο μάλιστα να πέφτει έξω και έτσι φαίνεται πως έχουν πάρει περισσότερες δυνάμεις για την συνέχεια! Η ομελέτα με ψωμί δεν ήταν και λίγο πράγμα όταν είσαι νηστικός σχεδόν έναν μήνα.

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

Survivor spoiler 19/01: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Survivor spoiler 19/01: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!

Σήμερα όμως είναι μια διαφορετική μέρα. Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν σε έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης, με έπαθλο τι άλλο το φαγητό. Ο στίβος μάχης είναι ο κλασικός που γίνεται στη θάλασσα, εκεί που οι Μαχητές είχαν δείξει σε προηγούμενα επεισόδια πως έχουν το πάνω χέρι. Από την άλλη στους Διάσημους, το γεγονός πως ο Βαλάντης βρίσκεται ακόμα στην ομάδα, δεν είναι αρκετό για να επηρεάσει ένα αρκετά καλό κλίμα που έχει διαμορφωθεί ανάμεσα στους υπόλοιπους παίκτες!

Το Athensmagazine.gr έχει οριστική πληροφόρηση και απόψε οι Διάσημοι δεν θα συνεχίσουν το σερί τους. Οι Μαχητές θα δώσουν την απάντησή τους και επιτέλους θα φάνε!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share