Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 19/01, οριστικό: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

19 Ιανουαρίου 2022 20:22
Survivor spoiler 19/01, οριστικό: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 19/01: Ακόμα ένας παίκτης από την ομάδα των Διασήμων αναμένεται να αποχωρήσει σήμερα και το Athensmagazine.gr σας έχει την διαρροή με οριστικές πληροφορίες.

Χτες σας αποκαλύψαμε πως ο Βαλάντης είναι το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει και σήμερα σας έχουμε το οριστικό spoiler. Είναι τελικά ο τραγουδιστής αυτός που βρίσκεται εκτός Survivor και ετοιμάζει βαλίτσες για την επιστροφή του στην Ελλάδα;

Η αλήθεια είναι πως ορισμένες εξελίξεις μας έκαναν εντύπωση! Πρώτον ο Τριαντάφυλλος, μετρ του Survivor, ο οποίος εμφανίστηκε σίγουρος πως δεν θα αποχωρήσει ο Βαλάντης αλλά ο Θανάσης και δεύτερον το trailer του σημερινού επεισοδίου που εμφανίζονται παίκτες (κυρίως η Άσπα των Μαχητών) να μένουν με το στόμα ανοικτό κατά την ανακοίνωση του ονόματος που βγήκε τελευταίο στην ψηφοφορία. Τι πραγματικά ισχύει όμως;

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

Survivor spoiler 19/01: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα από το Survivor - Είναι ήδη στο ξενοδοχείο

Survivor spoiler 19/01 αποχώρηση

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr η ανατροπή μεγατόνων... δεν θα συμβεί αφού ο ΣΚΑΙ θέλει ξεκάθαρα να μας παραπληροφορήσει σχετικά με την αποχώρηση γι' αυτό και δίνει το trailer έτσι ώστε να καταλάβουμε πως ο Βαλάντης παραμένει στο παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι πως ο Βαλάντης αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι και μάλιστα ο λόγος που απουσιάζει από το σημερινό συμβούλιο του νησιού είναι επειδή δεν θέλει να χαιρετήσει κανέναν συμπαίκτη του, κατά την αποχώρησή του, αφού με όλους έχει έρθει σε κόντρα και εκείνοι έστησαν ολόκληρη ψηφοφορία, βγάζοντας υποψήφιους τους Γιωρίκα Πιλίδη και Θανάση Βισκαδουράκη, για να τον διώξουν από το ριάλιτι.

Επομένως ο Βαλάντης, σύμφωνα και με την οριστική μας πληροφόρηση, αυτή την στιγμή που μας διαβάζετε, βρίσκεται σ' ένα υπέροχο ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο, γεύεται υπέροχα γεύματα, κάνει τα μπανάκια του και ετοιμάζεται για το ταξίδι της επιστροφής! Game Over για τον Βαλάντη λοιπόν.

Survivor spoiler 19/01

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share