Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άσπα Πρεδάρη: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφος της παίκτριας του Survivor 5!

Είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του! Αυτός είναι ο Θωμάκος της

19 Ιανουαρίου 2022 12:59
Άσπα Πρεδάρη: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφος της παίκτριας του Survivor 5!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχει αναφερθεί στον Θωμάκο της από το πρώτο επεισόδιο του Survivor και το ίδιο έκανε και χτες (18/01)! Η Άσπα Πρεδάρη των Μαχητών είναι φουλ ερωτευμένη και δεν το έχει κρύψει.

Η Άσπα Πρεδάρη είναι ανήκει στη φετινή ομάδα των Μαχητών και μέχρι στιγμής η παρουσία της στο Survivor είναι πιο… αθόρυβη σε σχέση με άλλους συμπαίκτες της. Η όμορφη επιχειρηματίας μπορεί να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο η καρδιά της είναι στην Ελλάδα μαζί με τον σύντροφό της, Θωμά.

Την πρώτη κιόλας ημέρα που βρέθηκε η Άσπα Πρεδάρη μίλησε για τον αγαπημένο της. Αρχικά σε ερωτήσεις του Γιώργου Λιανού, ο οποίος την χαρακτήρισε και Μαριαλένα Νο2, η κοπέλα είπε ότι δήλωσαν μαζί με τον σύντροφό της Θωμά συμμετοχή στο Survivor και ότι ελπίζει σύντομα να της… τον φέρουν στον Άγιο Δομίνικο.

“Ισχύει ότι έχει δηλώσει και ο φίλος μου συμμετοχή. Όχι απλά θα ήθελα να έρθει, αλλά μπορεί να φύγω και μαζί του. Το ότι μου λείπει είναι ο πρώτος από τους δύο παράγοντες που θα με δυσκολέψει πιο πολύ από όλα. Το ένα είναι ο Θωμάκος που θα μου λείψει πάρα πολύ και το άλλο το κρύο που θα με δυσκολέψει”, είπε την πρώτη ημέρα κατά την παραμονής της στο παιχνίδι η Άσπα.

Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της Άσπας

Η Άσπα Πρεδάρη έχει κατά καιρούς μοιραστεί δημοσίως φωτογραφίες του συντρόφου της, του Θωμά στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το αγόρι της Άσπας, ο Θωμάς Βούζας δηλώνει στον λογαριασμό του στο Instagram ότι έχει κάνει σπουδές στην Επιστήμη Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού και εργάζεται ως γυμναστής.

Δείτε τον στις παρακάτω φώτο, τις οποίες έχει δημοσιεύει η ίδια η Άσπα στο προφίλ της στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share