Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5: Έξαλλος ο Κατσαούνης με την Μυριέλλα - "Είναι ανήθικο...Κορόιδεψε εμένα, τον κόσμο και αυτόν τον Τζον"

«Τρεις λέξεις την περιγράφουν: Ηθοποιάρα, καλή στο ψέμα και τρεις λαλούν και δυο χορεύουν»

19 Ιανουαρίου 2022 00:03
Survivor 5: Έξαλλος ο Κατσαούνης με την Μυριέλλα -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλος έγινε στο σημερινό (18/1) επεισόδιο του Survivor 5 ο Γιώργος Κατσαούνης, λίγο μετά την επικοινωνία των Διάσημων με φίλους και συγγενείς και συγκεκριμένα με την εξομολόγηση της Μυριέλλας για τον σύντροφό της, Γιάννη Λυγνό.

Αμέσως μετά την επιστροφή του στην παραλία, ο παίκτης των Μαχητών μίλησε στην κάμερα και "άδειασε" κανονικότατα την ηθοποιό, υποστηρίζοντας πως κοροιδεύει τον ίδιο, τον κόσμο αλλά και τον Τζον.

Παράλληλα, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από εκείνον, μιας και δεν γνώριζε ότι έχει σχέση μαζί της, ενώ στο τέλος όντας φανερά ενοχλημένος περιέγραψε την Μυριέλλα με 3 λέξεις: Ηθοποιάρα, καλή στο ψέμα και τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!

«Τι να πω… Κατάλαβα αμέσως ποιος είναι ο Τζον. Η κοπέλα με δούλεψε και εμένα και τον Τζον. Μάλλον έχει φλερτ έξω άμα το ήξερα δεν θα το άρχισα. Καλό είναι να σταματήσει εδώ αυτή η πλάκα. Δεν ήξερα ότι έχει αγόρι. Ζητώ συγγνώμη από τον Τζον. Ανήθικο και απαράδεκτο. Μου είπε ψιθυριστά ότι είναι φίλος της, δεν θέλω να έχω έχθρες όταν βγω ούτε με τζον, ούτε με μον, ούτε με Τζάκσον», είπε μεταξύ άλλων.

Το ξέσπασμα του Κατσαούνη κατά της Μυριέλλας στο Survivor 5

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share