Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Πυρ και μανία ο Βαλάντης - «Με θυσιάζουν γιατί είμαι δυνατός και φέρνω νίκες»

Κι όμως το είπε...

18 Ιανουαρίου 2022 22:33
Survivor 5: Πυρ και μανία ο Βαλάντης - «Με θυσιάζουν γιατί είμαι δυνατός και φέρνω νίκες»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για ακόμα μία φορά ο Βαλάντης είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, αυτή τη φορά μαζί με τον Γιωρίκα και τον Θανάση, κάτι που τον πείραξε αρκετά, όπως αποκάλυψε στο αποψινό (18/1) επεισόδιο του Survivor 5. Με την ευκαιρία δες εδώ το spoiler για την ομάδα που κερδίζει το Sport Game της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής υποστήριξε πως είχαν πολύ θράσος να ρίξουν στον τάκο τον Πιλίδη, τον καλύτερο τους δηλαδή παίκτη, προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους και να διώξουν τον ίδιο.

Μάλιστα, ο Βαλάντης τόνισε πως τον θυσιάζουν και πως τον φοβούνται, καθώς φέρνει αρκετές νίκες στο παιχνίδι, πως είναι ένας αρκετά δυνατός παίκτης και κυρίως πως είναι πολύ αγαπητός και δημοφιλής στο κοινό.

Τα σχόλια του Βαλάντη για τους Διάσημους στο Survivor 5

Survivor 5: Ο Κατσαούνης το δήλωσε: «Αν φύγει ο Βαλάντης, θα κοιτάζω ήσυχος τη Μυριέλλα»

Οι ομάδα των Διάσημων αποφάσισε να βγάλει στον τάκο Γιωρίκα και Βισκαδουράκη προκειμένου να φύγει ο Βαλάντης, μία απόφαση που σχολιάστηκε στο αποψινό (18/1) επεισόδιο του Survivor 5 από την ομάδα των Μαχητών. Με την ευκαιρία δες εδώ το spoiler για την ομάδα που κερδίζει το Sport Game της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, οι περισσότεροι υποστήριξαν πως ήταν αρκετά ρίσκο να βγάλουν υποψήφιο έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας τους, δηλαδή τον Πιλίδη.

Από την άλλη, ο Γιώργος Κατσαούνης τόνισε πως ένας από τους λόγους που θέλει να αποχωρήσει αύριο (19/1) ο Βαλάντης είναι για να κοιτάζει επιτέλους με την ησυχία του την Μυριέλλα!

Οι δηλώσεις του Κατσαούνη για τον Βαλάντη

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share