Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Βόμβα Τριαντάφυλλου! "Δεν θα αποχωρήσει ο Βαλάντης αλλά..."

«Πάμε στοίχημα πως θα φύγει ο...»

18 Ιανουαρίου 2022 16:06
Survivor spoiler: Βόμβα Τριαντάφυλλου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ακόμα συμβούλιο του νησιού του Survivor 5, πραγματοποιήθηκε χθες 17/1, προκειμένου να οριστούν οι δυο ακόμη υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Οι Διάσημοι ήταν αυτοί που έχασαν την δεύτερη ασυλία, με αποτέλεσμα να πρέπει να ρίξουν στον τάκο έναν ακόμη συμπαίκτη τους, μαζί με τον Βαλάντη.

Τους περισσότερους ψήφους λοιπόν τους συγκέντρωσε ο Γιωρίκας Πιλίδης, ενώ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, έδωσε τον Θανάση Βισκαδουράκη.

Μπορεί σε πολλούς να προκάλεσε μεγάλη εντύπωση το γεγονός πως ψήφισαν τον πιο δυνατό τους παίκτη, ωστόσο ο λόγος που αποφάσισαν να το κάνουν είναι γιατί είναι πολύ αγαπητός και δυνατός παίκτης όπως και ο ηθοποιός και πως ο κόσμος θα προτιμήσει να κρατήσει αυτούς στο παιχνίδι και όχι τον τραγουδιστή.

Βέβαια, να σημειωθεί πως 1 στο εκατομμύριο να κάνουν λάθος, θα χάσουν είτε έναν πολύ δυνατό παίκτη είτε έναν πολύ αγαπητό τους φίλο και συμπαίκτη.

Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε ποιος πιστεύει ότι θα αποχωρήσει από το Survivor 5

Ο Τριαντάφυλλος που παρακολουθεί φανατικά το Survivor 5, θέλησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να σχολιάσει την χθεσινοβραδινή ψηφοφορία. Σύμφωνα με τον ίδιο, θεωρεί πως... διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share