Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5 - Κρυσταλλία: «Οι παλμοί μου είχαν πέσει στους 37, δεν είχα δυνάμεις να μιλήσω»

Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της

18 Ιανουαρίου 2022 14:52
Survivor 5 - Κρυσταλλία: «Οι παλμοί μου είχαν πέσει στους 37, δεν είχα δυνάμεις να μιλήσω»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από πολυήμερη νοσηλεία στον Άγιο Δομίνικο, η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη αποχώρησε προ ημερών για ιατρικούς λόγους από το Survivor 5. Η 27χρονη, μητέρα ενός παιδιού και με χόμπι τους δρόμους μεγάλων αποστάσεων, μίλησε στο Love It του ΣΚΑΪ για τα όσα πέρασε στο δύσκολο reality επιβίωσης.

«Μια μέρα ένιωσα χάλια, ζαλιζόμουν και με πήγαν στο νοσοκομείο. Οι παλμοί μου είχαν πέσει στους 37 και το σώμα μου άρχισε να μου καίει τους μυς για να επιβιώσει, αφού δεν είχαμε φάει καθόλου πρωτεΐνη. Δεν είχα δυνάμεις καλά-καλά να μιλήσω. Οι γιατροί μού είπαν πως άρχισε να ατροφεί η καρδιά μου και χρειαζόμουν πρωτεΐνη. Φυσικά αυτό δεν μπορούσε να γίνει βάσει των κανόνων του παιχνιδιού. Στο νοσοκομείο έμεινα πολλές μέρες γιατί προσπαθούσαν να μου επαναφέρουν τους παλμούς, μου έκαναν 2-3 καρδιογραφήματα τη μέρα και μου είπαν μετά από αρκετές μέρες νοσηλείας πως δεν μπορούσα να επιστρέψω στο παιχνίδι. Ευτυχώς τώρα είμαι καλά. Νιώθω πάρα πολύ καλά, όχι γιατί έφυγα από το Survivor, αλλά γιατί έφαγα», τόνισε.

Παράλληλα, προέβλεψε πως το φλερτ Μυριέλλας-Κατσαούνη θα έχει άδοξο τέλος, ενώ καυτηρίασε τη συμπεριφορά του Βαλάντη λέγοντας «… δεν μου άρεσε, ο τρόπος που μιλούσε ήταν τραγικός και όσα είπε για την Ευρυδίκη ήταν μεγάλο λάθος».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share