Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5 - Βαλάντης: Πάνω απ' όλα μπαμπάς - Αυτά είναι τα 3 του παιδιά (photos)

Ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει τρία παιδιά από τρεις διαφορετικές γυναίκες

18 Ιανουαρίου 2022 12:07
Survivor 5 - Βαλάντης: Πάνω απ' όλα μπαμπάς - Αυτά είναι τα 3 του παιδιά (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το όνομα του Βαλάντη έχει γίνει viral στο διαδίκτυο με την συμμετοχή του στο Survivor 5 και τα όσα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο με αυτόν πρωταγωνιστή.

Όμως, εκτός του ριάλιτι επιβίωσης ο γνωστός τραγουδιστής είναι ένας περήφανος μπαμπάς τριών παιδιών, καθώς έχει αποκτήσει έναν γιο και μια κόρη από τρεις διαφορετικές γυναίκες.

Δείτε επίσης: Εκτός εαυτού ο Νίκος Μουτσινάς με τον Βαλάντη: «Περάστε έξω – Θα έπρεπε να υπάρχουν κάποιοι ηθικοί κανονισμοί»

Με την επίσης τραγουδίστρια Έλενα Γκρέκου έχει αποκτήσει τον Χάρη, που είναι και το πιο μεγάλο από τα παιδιά του και σπουδάζει για να γίνει πιλότος.

γιος βαλάντη

Παράλληλα από δύο προηγούμενές του σχέσεις έχει αποκτήσει δύο κορούλες την Ιωάννα και την Ειρήνη που είναι 9 και 6 ετών αντίστοιχα.

βαλάντης κόρη ιωάννα

Η Ιωάννα, που είναι και η μεσαία του κόρη, δε ζει στην Αθήνα, αλλά στη Βέροια. Ενώ η μικρή του κόρη είχε περάσει πριν περίπου 1 χρόνο μια περιπέτεια με την υγεία της, καθώς είχαν ανακαλύψει μια κύστη στο κεφάλι της και χρειάστηκε να την αφαιρέσουν με χειρουργική επέμβαση.

βαλάντης κόρη ειρήνη

Ο Βαλάντης είχε δηλώσει για τα παιδιά του σε παλιότερη συνέντευξη: «Είναι δύσκολος ο ρόλος να φέρεις σ’ επαφή τα 3 παιδιά και ο χρόνος να είναι ευδόκιμος μαζί τους. Πάντα εξαρτάται από τη μητέρα το να σε κρατήσει σε καλή επαφή με το παιδί. Νομίζω ότι και οι 3 γυναίκες κρατάνε μια πολύ ωραία ισορροπία μετά παιδιά, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα»

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share