Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 18/01: Αυτή η ομάδα κερδίζει το Sport Game της εβδομάδας!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

18 Ιανουαρίου 2022 21:28
Survivor spoiler 18/01: Αυτή η ομάδα κερδίζει το Sport Game της εβδομάδας!

Survivor spoiler 18/01: Μπορεί απόψε να έχουμε αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, όμως πρόσφατα σας αποκαλύψαμε πως κάθε Τρίτη θα έχουμε και αγώνισμα Sport Game.

Τι είναι αυτό; Διάφορα ομαδικά αγωνίσματα που θα έχει ως έπαθλο φαγητό! Αγωνίσματα στυλ μπάσκετ, που είδαμε την προηγούμενη βδομάδα ή ποδοσφαίρου! Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να δούμε και σήμερα, μετά τον αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, όπου σας έχουμε ενημερώσει από το πρωί ποια ομάδα κερδίζει!

Survivor spoiler 18/01: Ποια ομάδα κερδίζει το Sport Game της εβδομάδας;

Survivor spoiler 18/01: Αυτή η ομάδα κερδίζει το Sport Game της εβδομάδας!

Ακόμα δεν γνωρίζουμε τι άθλημα θα παίξουν Διάσημοι και Μαχητές αφού στο trailer δεν φαίνεται κάτι.

Πιθανότητα θα παίξουν ποδόσφαιρο αλλά ακόμα δεν το ξέρουμε 100%! Αυτό που ξέρουμε είναι πως τη νίκη παίρνουν οι Μαχητές και θα γεμίσουν τα στομάχια τους, σε ένα έπαθλο υπεραπαραίτητο γι' όλους! Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr για περισσότερες πληροφορίες σε λίγο. Το spoiler έπεσε έξω για σπάνια φορά κι κέρδισαν οι Διάσημοι. ΣΥΓΝΩΜΗ

Survivor trailer 18/01: Ποιος Βαλάντης; Στα «μαχαίρια» Μυριέλλα και Κατσαούνης - «Ξεσπούν» όλοι σε δάκρυα

Survivor trailer: Κι εκεί που υπήρχαν κάποιες... σταθερές στο Survivor 5, ξαφνικά όλες είναι έτοιμες να ακυρωθούν, με δύο παίκτες που προ ημερών έδιναν «καυτά» φιλιά στην αρένα να τσακώνονται τώρα και να δημιουργούν μια νέα κόντρα.

Ο λόγος γίνεται, ασφαλώς, για τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, οι οποίοι θα βρεθούν στα «μαχαίρια», όπως θα δούμε και στο σχετικό trailer για το σημερινό (18/1) επεισόδιο, όπου μπορεί η επίθεση στον Βαλάντη να συνεχίζεται, αλλά παράλληλα το ειδύλλιο καταλήγει σε... δηλητήριο.

Ο αποξενωμένος Βαλάντης, η συγκινητική ανακοίνωση και η νέα έχθρα

Στο επεισόδιο αυτό, όπως φαίνεται, αναμένεται να δούμε την εκ νέου απομόνωση του Βαλάντη από τους Διάσημους, με άπαντες να επιθυμούν να τον δουν να φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο, αν και ο ίδιος επίσης το εξέφρασε στο συμβούλιο.

Την ίδια στιγμή, η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το αγώνισμα επικοινωνίας θα κάνει άπαντες να «ξεσπάσουν» σε δάκρυα, καθώς θα δουν μηνύματα από φίλους και συντρόφους για πρώτη φορά, από τότε που πήγαν στο νησί. Μια μεγάλη «μάχη» αναμένεται και μια ακόμη πιο μεγάλη κόντρα για την ηθοποιό και τον αγρότη, με όλα να ξεκινούν από τον Κατσαούνη που δείχνει ενόχληση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share