Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 18/01: Έχουμε βόμβα; Αυτός ο παίκτης των Διασήμων αποχωρεί αύριο!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

18 Ιανουαρίου 2022 08:44
Survivor spoiler 18/01: Έχουμε βόμβα; Αυτός ο παίκτης των Διασήμων αποχωρεί αύριο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 18/01: Η αλήθεια είναι πως το Survivor 5 έχει αγκαλιαστεί από τους τηλεθεατές και το χθεσινό επεισόδιο ήταν κάτι παραπάνω από ανατρεπτικό.

Χτες οι Διάσημοι έδειξαν να χάνουν επίτηδες την ασυλία, με τους κόκκινους να ψηφίζουν στρατηγικά και να βγάζουν στον τάκο απέναντι τον Βαλάντη, τον Πιλίδη που είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης και τον Θανάση Βισκαδουράκη, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό, όλα αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση και το θέατρο.

Οι Διάσημοι σκέφτηκαν στρατηγικά ώστε να φύγει ο Βαλάντης, μετά και το τραγικό περιστατικό με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ωστόσο η απόφαση αυτή εμπεριέχει ρίσκο, καθώς κινδυνεύουν να χάσουν τον καλύτερο αγωνιστικά παίκτη τους, τον Γιωρίκα Πιλίδη ή τον Θανάση, ο οποίος βοηθάει πολύ στη ψυχολογία των συμπαικτών του.

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί αύριο από το Survivor

Survivor spoiler 18/01: Έχουμε βόμβα; Αυτός ο παίκτης των Διασήμων αποχωρεί αύριο!

Μετά τις μαζικές αποχωρήσεις των Μαχητών, με Παρασκευή, Θανάση, Κρυσταλλία και Σταμάτη να είναι εκτός παιχνιδιού και η πρώτη να έχει επιστρέψει και στην Ελλάδα, η αποχώρηση αυτή την εβδομάδα θα έχει χρώμα κόκκινο! Ένας εκ των Βαλάντη, Πιλίδη ή Βισκαδουράκη θα ακολουθήσουν τους προαναφερθέντες Μαχητές στα πάτρα εδάφη! Ποιος θα είναι αυτός;

Αρκετοί χτες σκέφτηκαν πως το σκεπτικό των Διασήμων θα τους γυρίσει μπούμερανγκ, όταν ο Γιώργος Κοψιδάς είχε θυσιαστεί για να φύγει ένας εκ των Τριαντάφυλλου ή Μαριάνθη από τους Διάσημους και τελικά αποχώρησε ο ίδιος. Αυτό πιστεύουμε πως δεν θα συμβεί φέτος, αφού η αποχώρηση Βαλάντη και με βάση τις ψηφοφορίες μοιάζει δεδομένη. Πόσω μάλλον από την στιγμή που ο ίδιος ο τραγουδιστής ζήτησε από το τηλεοπτικό κοινό να μην τον ψηφίσουν αφού θέλει να αποχωρήσει.

Οποιαδήποτε παραμονή Βαλάντη θα βάλει πολλές σκέψεις περί στημένων ψηφοφοριών αφού δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να παραμείνει. Βαλάντης λοιπόν εκτός Survivor και αύριο θα σας έχουμε και το δεδομένο σίγουρο spoiler! Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr.

Survivor spoiler 18/01: Έχουμε βόμβα; Αυτός ο παίκτης των Διασήμων αποχωρεί αύριο!

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share