Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 17/01, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

17 Ιανουαρίου 2022 20:33
Survivor spoiler 17/01, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 17/01: Νέο επεισόδιο έχουμε σήμερα στο Survivor 5 και η κατάσταση αρχίζει να είναι «εύφλεκτη», κυρίως στο «στρατόπεδο» των Διασήμων, ειδικά μετά από όσα έγιναν στην πρώτη ασυλία και όσα ακολούθησαν στο συμβούλιο του νησιού.

Οι Μαχητές ήταν οι μεγάλοι νικητές στην πρώτη ασυλία της εβδομάδας, αναγκάζοντας τους Διάσημους για ακόμη μια φορά στην εσωστρέφεια, με τον Βαλάντη να συγκεντρώνει τα περισσότερα «πυρά» από τους συμπαίκτες του, εξαιτίας της συμπεριφοράς του, και βλέποντας να γίνεται ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο νέο trailer και ύστερα από τις μεγάλες εξελίξεις, που αφορούσαν αυτό το Σαββατοκύριακο, ερχόμαστε σε δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, αν και η αλήθεια είναι πως το ενδιαφέρον επικεντρώνεται εκ νέου στον γνωστό τραγουδιστή, που μένει απομονωμένος στην παραλία.

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα παίρνει την ασυλία

Survivor spoiler 17/01, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία!

Οι Μαχητές, λοιπόν, ανέτρεψαν όλα τα προγνωστικά και πήραν τη μεγάλη νίκη, παρότι αποδεκατίστηκαν αγωνιστικά με τις αποχωρήσεις τριών παικτών τους, κι έχουν πια την ψυχολογία με το μέρος τους. Ποιος, όμως, θα πάρει τη δεύτερη ασυλία.

Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, την νίκη θα πάρουν οι Μαχητές και θα αναγκάσουν τους αντιπάλους τους να ψηφίσουν στο συμβούλιο του νησιού, με αποτέλεσμα αυτή την εβδομάδα να φύγει Διάσημος. Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται και οι Μαχητές κερδίζουν! Επομένως θα έχουμε άλλους δύο υποψήφιους από τους Διασήμους, μετά τον Βαλάντη.

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share