Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 17/01: Άγριο σκηνικό μετά το συμβούλιο - Ήρθαν στα χέρια Βαλάντης και Κωνσταντάρας

Τρομερός καβγάς μόλις έκλεισαν οι κάμερες!

17 Ιανουαρίου 2022 10:10
Survivor spoiler 17/01: Άγριο σκηνικό μετά το συμβούλιο - Ήρθαν στα χέρια Βαλάντης και Κωνσταντάρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Κι εκεί που δεν το περιμέναμε τόσο πολύ, ξαφνικά... το Survivor 5 πήρε πάλι «φωτιά», με τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης να «ξεκατινιάζονται» μεταξύ τους, και δη στο συμβούλιο, με την ομάδα που βρίσκεται σε δύσκολη θέση να είναι οι Διάσημοι.

Η κόκκινη ομάδα ηττήθηκε στον αγώνα ασυλίας, αλλά αυτό που ακολούθησε ήταν ακόμη χειρότερο, με τον Βαλάντη να φροντίζει να δείξει, με τον τρόπο του, την κατάσταση «διάλυσης» που υπάρχει εντός των τάξεών της και το ρόλο, που ο ίδιος έχει στο να μη βρεθεί ποτέ ομόνοια.

Οι εντάσεις δε λείπουν, άλλωστε, ποτέ από τα συμβούλια, αλλά ο Βαλάντης το πήγε ένα επίπεδο πιο μακριά, με μια αισχρή του ατάκα προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία και τον έχει φέρει τώρα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση απέναντι στους συμπαίκτες του.

Survivor spoiler: Νέο «μέτωπο» του τραγουδιστή με τον Λάμπρο

Κι εκείνοι, άλλωστε, έψαχναν αφορμή να του επιτεθούν, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να παίρνει θέση υπέρ της Ευρυδίκης και να τονίζει μπροστά στις κάμερες, ότι ο Βαλάντης... κούρασε με τη συμπεριφορά του, λέγοντας πρώτα άσχημα λόγια και ύστερα ζητώντας μια συγγνώμη, που στην ουσία δεν εννοεί.

Οι δύο παίκτες δεν έμειναν εκεί, καθώς κόντεψαν μετά το τέλος του συμβουλίου να έρθουν στα χέρια. «Εσύ τι πετάχτηκες ρε, δικηγόρος της είσαι;», φώναξε ο Βαλάντης στον Λάμπρο, για να του απαντήσει εκείνος: «Τολμάς να μιλάς μετά από όσα της είπες; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι;».

Κάπως έτσι, οι δυο τους σημείωσαν ένα δυνατό καβγά, με τους ψυχραιμότερους να αποσοβούν τα χειρότερα, σε μια ακόμη δύσκολη στιγμή για την ομάδα των Διασήμων, όπου πάντως ο Λάμπρος έδειξε με σαφήνεια με ποιο «στρατόπεδο» είναι στο γκρουπ του, ακολουθώντας πιο μετριοπαθή στάση νωρίτερα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share