Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 17/01: Ποια ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία;

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

17 Ιανουαρίου 2022 08:28
Survivor spoiler 17/01: Ποια ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 17/01: Νέο επεισόδιο έχουμε σήμερα στο Survivor 5 και η κατάσταση αρχίζει να είναι «εύφλεκτη», κυρίως στο «στρατόπεδο» των Διασήμων, ειδικά μετά από όσα έγιναν στην πρώτη ασυλία και όσα ακολούθησαν στο συμβούλιο του νησιού.

Οι Μαχητές ήταν οι μεγάλοι νικητές στην πρώτη ασυλία της εβδομάδας, αναγκάζοντας τους Διάσημους για ακόμη μια φορά στην εσωστρέφεια, με τον Βαλάντη να συγκεντρώνει τα περισσότερα «πυρά» από τους συμπαίκτες του, εξαιτίας της συμπεριφοράς του, και βλέποντας να γίνεται ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο νέο trailer και ύστερα από τις μεγάλες εξελίξεις, που αφορούσαν αυτό το Σαββατοκύριακο, ερχόμαστε σε δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, αν και η αλήθεια είναι πως το ενδιαφέρον επικεντρώνεται εκ νέου στον γνωστό τραγουδιστή, που μένει απομονωμένος στην παραλία.

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα παίρνει την ασυλία

Οι Μαχητές, λοιπόν, ανέτρεψαν όλα τα προγνωστικά και πήραν τη μεγάλη νίκη, παρότι αποδεκατίστηκαν αγωνιστικά με τις αποχωρήσεις τριών παικτών τους, κι έχουν πια την ψυχολογία με το μέρος τους. Ποιος, όμως, θα πάρει τη δεύτερη ασυλία.

Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, την νίκη θα πάρουν οι Μαχητές και θα αναγκάσουν τους αντιπάλους τους να ψηφίσουν στο συμβούλιο του νησιού, με αποτέλεσμα αυτή την εβδομάδα να φύγει πιθανότατα Διάσημος. Δε μεταφέρουμε αυτή την πληροφορία, όμως, με απόλυτη σιγουριά και για την οριστική μας πληροφόρηση θα σας ενημερώσουμε με νεότερη δημοσίευση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share