Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5 - Ράκος η Μυριέλλα: Κατέρρευσε ψυχολογικά - «Θα φύγω, δεν θα την παλέψω...» (video)

«Δε θα έμπαινα αν ήξερα ότι θα ήταν τόσο δύσκολα τα πράγματα εδώ»

16 Ιανουαρίου 2022 21:42
Survivor 5 - Ράκος η Μυριέλλα: Κατέρρευσε ψυχολογικά - «Θα φύγω, δεν θα την παλέψω...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν από λίγη ώρα ξεκίνησε ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor 5, όπου οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές από τα πρώτα κιόλας λεπτά, καθώς είδαμε την Μυριέλλα Κουρεντή να καταρρέει με αφορμή έναν νέο τραυματισμό που υπέστη η ίδια στο χθεσινό επεισόδιο.

Την ώρα λοιπόν που μιλούσε στην κάμερα η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έκανα το λάθος και μπήκα τραυματισμένη στο Survivor. Αν ήξερα ότι θα ήταν τόσο δύσκολα τα πράγματα εδώ δεν θα έμπαινα και ας έχανα την ευκαιρία της ζωής μου. Μπήκα από την πρώτη μέρα με τρεις θλάσεις. Δύο στο ένα μου πόδι και μια στη δεξιά μου γάμπα. Οι θλάσεις έγιναν τέσσερις, απέκτησα και άλλη στο δεξί μου πόδι».

Είμαι εδώ και μάχομαι, δεν ξέρω και 'γω πόσες μέρες… Νιώθω σαν να έχουν περάσει μήνες και πονάω! Προχθές το βράδυ χτύπησα και πάνω στο kit πάρα πολύ άσχημα. Μπορεί να ήταν πάρα πολύ αστείο σαν θέαμα, αλλά αυτό που επακολούθησε δεν ήταν καθόλου αστείο. Ο πόνος είναι μεγάλος. Δεν μπορώ να πατήσω καλά το αριστερό μου πόδι. Χθες έτρεξα και υπέφερα. Το δεξί μου χέρι που ρίχνω τους στόχους είναι μελανιασμένο.

Ειλικρινά, εάν βγω νοκ άουτ και πρέπει να κάτσω άπειρο καιρό χωρίς να κάνω τίποτα εδώ μέσα, από τη στιγμή που έχω μόνο τα αγωνίσματα να μου δίνουν ζωή και κίνητρο, θα φύγω. Δεν θα την παλέψω ψυχολογικά καθόλου».

Οι δηλώσεις της, όπως προβλήθηκαν στο σημερινό (16/1) επεισόδιο:

Survivor spoiler: «Χρυσάφι» στον Βαλάντη! Ζαλίζουν τα ποσά που παίρνουν εβδομαδιαία οι Διάσημοι

Survivor spoiler: Το Survivor βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στον τηλεοπτικό αέρα και πολλά ακούγονται για τα χρηματικά ποσά που λαμβάνουν οι «Διάσημοι» για κάθε εβδομάδα παραμονής τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Το πρωί του Σαββάτου η εκπομπή Open Weekend παρουσίασε τα χρηματικά ποσά που λαμβάνουν.Ενώ, αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα 15/1 το έπαθλο φαγητού.

Ο πιο ακριβοπληρωμένος είναι λοιπόν ο Βαλάντης, που αμείβεται με 8.000 ευρώ την εβδομάδα.

κολουθεί ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο οποίος παίρνει για κάθε βδομάδα παραμονής του στο Survivor 6.000 ευρώ.

Στη συνέχεια έχουμε τη Μυριέλλα Κουρεντή με 5.000 ευρώ.

Ακολουθεί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που αμείβεται με 3.500 ευρώ τη βδομάδα και η Βρισηίδα Ανδριώτου με 2.800 ευρώ.

Τέλος ο Γιάννης Χατζηγεωργίου που αποχώρησε οικειοθελώς, είχε κλείσει για 1.500 ευρώ την εβδομάδα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share