Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 16/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

16 Ιανουαρίου 2022 11:24
Survivor spoiler 16/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 16/1: Το σημερινό επεισόδιο 16/1 ξεκινάει με την Μυριέλλα Κουρεντή να ξεσπάει σε κλάματα μπροστά στην κάμερα μετά το ατύχημα που είχε στην καλύβα.

Δηλώνει μάλιστα πως δεν πίστευε πως το ριάλιτι θα είναι τόσο δύσκολο και πως δεν αντέχει άλλο, με αποτέλεσμα να θέλει να φύγει από το παιχνίδι και να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα και στην οικογένεια της.

Ενώ, λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει πως δυο παίκτες αποχώρησαν από το ριάλιτι και γυρνάνε στην πατρίδα. Πρώτη ασυλία και με τους Μαχητές να είναι ουσιαστικά αυτοί που δέχονται όλη την πίεση με τις εξελίξεις που θα είναι καταιγιστικές.

Αυτή η ομάδα κερδίσει την 1η ασυλία

Οι Διάσημοι έκαναν το μεγάλο come back στο αγώνισμα επάθλου του Σαββάτου μετατρέποντας το σε βάρος του 5-1 σε 10-9 και απολαμβάνουν πλέον τη στεγανότητα στην καλύβα τους, κάτι που στους Μαχητές θα συμβεί σε δύο εβδομάδες.

Απόψε στην ασυλία θα καταφέρουν οι Μπλε να κάνουν την αντεπίθεση και να οδηγήσουν τους Διάσημους στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση;

Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία στο Survivor

ΝΑΙ, είναι η απάντηση. Μπορεί το κλίμα πλέον στους Μαχητές να είναι στα... πατώματα, όμως θα καταφέρουν να οδηγήσουν ξανά τους Διάσημους στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο παίκτη για υποψήφιο προς αποχώρηση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share