Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5 - Δάκρυσε ο Κατσαούνης: «Με ζηλεύουν - 11 εναντίον μου, ενώ αυτοί φταίνε» (video)

«Δεν πουλάω κανένα παιχνίδι»

15 Ιανουαρίου 2022 22:57
Survivor 5 - Δάκρυσε ο Κατσαούνης: «Με ζηλεύουν - 11 εναντίον μου, ενώ αυτοί φταίνε» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άκρως καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι αποψινές εξελίξεις στο Survivor 5 μιας και πριν από λίγο είδαμε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να "καρφώνει" χωρίς τέλος την Μυριέλλα Κουρεντή, καθώς η ίδια πιστεύει πως η σχέση που έχει αναπτύξει μέσα στο παιχνίδι με τον Γιώργο Κατσαούνη είναι για να παραμείνει στο παιχνίδι.

Σε σοκ η Μυριέλλα: Τρομακτική η τούμπα της - Έπεσε με τα μούτρα στο μπαούλο εξοπλισμού (video)

Από την άλλη, τα πράγματα στην παραλία των μαχητών δεν είναι κα τόσο ευχάριστα μετά από την τελευταία φορά που βρέθηκαν στο Συμβούλιο του νησιού, αφού ο Γιώργος Κατσαούνης ήταν εκείνος που κατηγόρησε την ομάδα του για στημένο παιχνίδι με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σφοδρές εντάσεις μεταξύ τους.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κατσαούνη

Ωστόσο, ο παίκτης μιλώντας στην κάμερα του παιχνιδιού δήλωσε με δάκρυα στα μάτια: «Ξέρω ότι ο κόσμος καταλαβαίνει ότι δε λέω ψέματα. Είμαι περήφανος Θεσσαλός, δεν πουλάω κανένα παιχνίδι».

«Η ομάδα μου με ζηλεύει» - Απασφάλισε ο Κατσαούνης

Πολλές είναι οι εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί στην παραλία των Μαχητών, μετά τον άγριο τσακωμό του Κατσαούνη με τον Πιλίδη. Μετά τα "καρφιά" της Ασημίνας για τον Γιώργο, ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του Survivor θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατσαούνης ανέφερε πως όλη η ομάδα του τον έχει κάνει πέρα αλλά αυτό προκύπτει καθώς ζηλεύουν το φλερτ του με την Μυριέλλα αλλά και τις νίκες που φέρνει στο παιχνίδι.

Μάλιστα, τόνισε πως αυτός δεν στήνει παιχνίδια, σε αντίθεση με την υπόλοιπη ομάδα, που έστησε έναν αγώνα, για να φύγει η Παρασκευή.

«Εγώ πιστεύω πως όλη η ομάδα ήταν εναντίον μου. Μπορώ να πω τον λόγο, επειδή πριν δύο ματς είπα ότι ήθελε να φύγει η Παρασκευή από το παιχνίδι και δεν άντεχε. Συμφωνήσαμε να δώσουμε ένα παιχνίδι… Εμείς στην Θεσσαλία δεν έχουμε μάθει να πουλάμε τα παιχνίδια, μπήκα μέσα και πήρα δύο νίκες… Θέλω να πω κάτι σε όλη την Ελλάδα. Πουλημένος δεν είναι αυτός που είπε ότι η ομάδα του πουλήθηκε, πουλημένοι είναι αυτοί που πουλήθηκαν» είπε χαρακτηριστικά ο αγρότης του ριάλιτι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share