Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Σε άθλια κατάσταση η Παρασκευή - «Ήμουν χάλια, σώθηκε η ζωή μου όταν...»

Οι αποκαλύψεις της πρώην Μαχήτριας

14 Ιανουαρίου 2022 16:14
Survivor 5: Σε άθλια κατάσταση η Παρασκευή - «Ήμουν χάλια, σώθηκε η ζωή μου όταν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Παρασκευή Σταματοπούλου αποχώρησε από το Survivor, ύστερα από δική της επιθυμία, με την πρώην Μαχήτρια να πραγματοποιεί στο «Love it» τις πρώτες της δηλώσεις και να αναφέρεται στην εμπειρία της, έχοντας πια φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, η 26χρονη είχε αποκαλύψει πως ένιωθε αρκετά πιεσμένη με τις δύσκολες συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο, με τους συμπαίκτες της μάλιστα να δηλώνουν πως επιθυμούν να την ψηφίσουν για τον συγκεκριμένο λόγο.

Οι δηλώσεις της Παρασκευής

«Δεν έχω προσαρμοστεί ακόμη αλλά νιώθω λίγο καλύτερα. Υπερεκτίμησα τις δυνάμεις μου, τις ψυχικές. Με πίεσε πάρα πολύ η μοναξιά που ένιωθα. Η Ασημίνα με παρακαλούσε να μην φύγω. Είναι από τους πιο δοτικούς και πρακτικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει.

Το βράδυ που γίναμε μούσκεμα ήταν η χειρότερή μου στιγμή. Ξυπνάω, στάζω, για μία ώρα προσπαθώ να ανάψω τη φωτιά και δεν ανάβει. Ξυπνάει η Ασημίνα, η Σοφιάννα αρχίζει και κλαίει, έρχεται μπροστά, βγάζει το ταμπόν της, το πετάει στη φωτιά και βάζει φωτιά. Και νιώθω ότι μου έσωσε τη ζωή.

Ήταν τόσο σημαντικό αυτό που έκανε για μένα γιατί μου έσωσε το βράδυ.Πριν μπω στο Survivor δεν είχα σκεφτεί ότι θα δυσκολευτώ λόγω βιγκανισμού. Με ζόρισε η λογική ότι πρέπει να επιβιώσουμε με κάποιον τρόπο στο περιβάλλον και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί. Αυτή τη λογική δεν είχα σκεφτεί.

Δεν ένιωσα αδικημένη όταν έτρωγαν κρέας. Ένιωθα αδικημένη από την τύχη μου. Ένιωσα αδικημένη αργότερα όταν ήρθαν οι κονσέρβες και ο Κατσαούνης είπε ότι εδώ πρέπει να τα τρώμε όλα.Σκεφτόμουν πιο πολύ ότι μπορεί να έχω κουράσει κάποιους επειδή είμαι vegan όμως δεν με αφορούν. Απευθυνόμουν σε εκείνους που θα ταυτιστούν μαζί μου».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share