Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor - Παρασκευή Σταματοπούλου: «Δεν στήσαμε το παιχνίδι - O Kατσαούνης κάνει κωλοτούμπες»

Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της

14 Ιανουαρίου 2022 14:33
Survivor - Παρασκευή Σταματοπούλου: «Δεν στήσαμε το παιχνίδι - O Kατσαούνης κάνει κωλοτούμπες»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Παρασκευή Σταματοπούλου μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της από το Survivor στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ. Μάλιστα αντέκρουσε τα όσα είπε ο Γιώργος Κατσαούνης περί «στημένου» αγώνα ασυλίας προκειμένου να αποχωρήσει η ίδια από το παιχνίδι.

«Ήταν ένα παιχνίδι που δεν ήθελα να κερδηθεί, αλλά είπα σε όλη την ομάδα να παίξουν κανονικά. Δεν ήθελα να φανούν για χάρη μου κακοί παίκτες. Το παιχνίδι δεν ήταν στημένο, είχαμε συμφωνήσει απλώς ότι θα ψηφίσουν εμένα αν χάσουμε την ασυλία», ανέφερε.

Όσο για την άποψή της για τον αγρότη από τα Φάρσαλα, είπε: «Ο Κατσαούνης είναι παρορμητικός, απόλυτος και πεισματάρης. Θεωρώ πως έχει στεγανά μέσα στο κεφάλι του, για το πώς πρέπει να είναι ένας άνδρας, για τους Έλληνες κλπ. εμένα με κουράζουν πολύ και τον εγκλωβίζουν. Δεν έχει στρατηγική, δεν υπάρχει κάποιο πλάνο στο κεφάλι του, γι’ αυτό και κάνει κωλοτούμπες».

Τέλος, για το ποιους βλέπει να φτάνουν μακριά στο παιχνίδι; «Πιστεύω και θέλω να φτάσει μακριά η Ασημίνα, όπως και ο Σάββας. Από τους Διάσημους ο Γιωρίκας, θα έλεγα και τη Μυριέλλα αν με ρωτούσες μια εβδομάδα πριν, αλλά τώρα έκανε κάποια λαθάκια που τα βλέπουν όλοι».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share