Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: «Τσιμπημένος» με την Μυριέλλα ο Βαλάντης; Η αποκάλυψη του ανθρώπου που τον ξέρει απ' έξω!

«Προφανώς και...»

14 Ιανουαρίου 2022 12:40
Survivor spoiler: «Τσιμπημένος» με την Μυριέλλα ο Βαλάντης; Η αποκάλυψη του ανθρώπου που τον ξέρει απ' έξω!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε την Έλενα Γκρέκου, η οποία σχολίασε την παρουσία του Βαλάντη μέσα στο Survivor και έκανε την εκτίμησή της για τον αν είναι «τσιμπημένος» με την Μυριέλλα ο τραγουδιστής. Παράλληλα, μια «βόμβα» ετοιμάζεται από την παραγωγή του Survivor, καθώς η σπουδαία κίνηση έγινε και ο μεγάλος αντίπαλος του Γιώργου Αγγελόπουλου φαίνεται πως μπαίνει στο παιχνίδι.

«Ο Βαλάντης μου αρέσει πολύ στο Survivor, δεν είναι αθλητικός τύπος, αλλά είναι οξύθυμος, ίσως λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους. Είναι πολύ ευαίσθητος, πολύ ηθικός και καταλαβαίνω γιατί αντιδρά με αυτό τον τρόπο μέσα στο παιχνίδι. Προφανώς και δεν του αρέσει ό,τι κάνει η Μυριέλλα. Λογικά η συμβίωση μεταξύ τους δεν είναι καλή», σχολίασε αναφορικά με την παρουσία του Βαλάντη μέσα στο Survivor.

«Δε συμφωνώ που θυμώνει μέσα στο παιχνίδι ο Βαλάντης. Δεν έχω καταλάβει ότι είναι “τσιμπημένος” με τη Μυριέλλα. Είναι πολύ περιποιητικός με τις γυναίκες, τις αγαπά. Ο Βαλάντης θα φύγει όταν το θελήσει ο κόσμος και ο ίδιος. Διαφέρει πολύ από τον Τριαντάφυλλο», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

«Με το Βαλάντη μεταξύ μας είχαμε κόντρες, αλλά σε λογικά πλαίσιο. Σε μια σχέση δύο συντρόφων δικαιολογείται η ένταση. Σε ακραίες καταστάσεις, όπως να μας ακούει η πολυκατοικία, όχι δεν είχαμε φτάσει», είπε ακόμα η Έλενα Γκρέκου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share