Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Survivor spoiler 13/01: Νέα οικειοθελής αποχώρηση! Θα ανακοινωθεί στο επόμενο επεισόδιο

Αποκλειστικό βόμβα!

13 Ιανουαρίου 2022 13:07
Survivor spoiler 13/01: Νέα οικειοθελής αποχώρηση! Θα ανακοινωθεί στο επόμενο επεισόδιο
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Σκούρα τα έχουν βρει οι περισσότεροι παίκτες του Survivor 5 και πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως αρκετοί είναι εκείνοι που ήδη έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αποχωρήσουν ωστόσο οι υψηλές ρήτρες που έχουν μπει τους βάζουν φρένο στις σκέψεις!

Ο μόνο λόγος για να αποχωρήσουν οι παίκτες χωρίς επιπτώσεις είναι να έχουν εντολή γιατρού, οι οποίοι αφού πληρώνονται από τον Ατζούν δεν μπορούν να πουν ψέματα! Μια από τις παίκτριες που θα αποχωρήσουν στα επόμενα επεισόδια είναι η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη.

Η παίκτρια των Μαχητών βρίσκεται εδώ και 10 μέρες στο νοσοκομείο στον Άγιο Δομίνικο και πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως έχει ήδη αποχωρήσει από το παιχνίδι! Όμως επειδή δεν γινόταν να προβληθεί στο χθεσινό επεισόδιο η αποχώρησή της, επειδή δεν γινόταν να πάρει πάλι παράταση η κανονική αποχώρηση, η αποχώρηση της Κρυσταλλίας θα προβληθεί, είτε στο επεισόδιο του Σαββάτου, είτε σε εκείνο της Κυριακής! Τότε δηλαδή που θα δούμε και τον Άρη Σοϊλέδη να μπαίνει στο Survivor.

Survivor spoiler 13/01: Νέα οικειοθελής αποχώρηση! Θα ανακοινωθεί στο επόμενο επεισόδιο

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως οι γιατροί εισηγήθηκαν την αποχώρηση της Κρυσταλλίας από το Survivor 5 αφού δεν μπορούσε να αντέξει τις συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο και σε συνδυασμό με την έλλειψη τροφής προκαλούσε διάφορα θέματα στον οργανισμό της μητέρας!

Μάλιστα η αποχώρηση αυτή δεν θα είναι η μοναδική αφού αρκετοί είναι οι παίκτες που έχουν ενοχλήσει την παραγωγή ζητώντας να αποχωρήσουν από το ριάλιτι και η αλήθεια είναι πως, παρά τις ρήτρες, ο Ατζούν δείχνει ιδιαίτερα προβληματισμός και φέρεται να έχει μια μεγάλη λίστα με αντικαταστάτες.

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share