Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 14/01: Αναλυτικά ποσοστά από την χθεσινή αποχώρηση! Ποιος βγήκε πρώτος, ποιος γλίτωσε στο "τσακ";

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

13 Ιανουαρίου 2022 08:57
Survivor spoiler 14/01: Αναλυτικά ποσοστά από την χθεσινή αποχώρηση! Ποιος βγήκε πρώτος, ποιος γλίτωσε στο
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 14/01: Ολοκληρώθηκε η πρώτη "μεγάλη" εβδομάδα του Survivor 5 όπου περιλάμβανε πέντε επεισόδια, με την Παρασκευή Σταματοπούλου να αποχωρεί από το ριάλιτι με... μεγάλη ανακούφιση!

Ήταν κρυφό μυστικό πως η παίκτρια των Μαχητών δεν άντεχε άλλο και ήθελε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο! Άλλωστε το γεγονός πως είναι vegan δεν την βοήθησε καθόλου στην προσαρμογή της και η αποχώρηση ήταν μονόδρομος! Μάλιστα ο Γιώργος Κατσαούνης έκανε μια αποκάλυψη βόμβα τονίζοντας πως η ομάδα του έχασε επίτηδες την δεύτερη ασυλία για να φύγει η Παρασκευή από το παιχνίδι. Κάποια παιχνίδια που σας έχουμε αποκαλύψει πως γίνονται από πέρσι ώστε να μην φαίνονται πολλές οι οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Πάντως η Παρασκευή ήταν όντως τελευταία στη ψηφοφορία. Τι θέση έλαβε ο καθένας όμως; Αρχικά να πούμε πως έγιναν δύο ξεχωριστές ψηφοφορίες! Η πρώτη ήταν της προηγούμενης εβδομάδας με υποψήφιους την Μυριέλλα Κουρεντή, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον Βαλάντη! Η ηθοποιός βγήκε πρώτη με διαφορά, με ένα ποσοστό κοντά στο 62%, ο Βαλάντης οριακά δεύτερος με 20% και στο 18% βρέθηκε η Ευρυδίκη! Αν είχαμε αποχώρηση την προηγούμενη εβδομάδα η Ευρυδίκη θα ήταν ήδη στην Αθήνα αλλά την έσωσε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Πάμε τώρα στη ψηφοφορία της εβδομάδας! Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Σταμάτης Καλαφατάς και η Παρασκευή Σταματοπούλου. Πρώτη βγήκε η Ναυσικά με ένα ποσοστό της τάξεως του 52%, δεύτερος ο Λάμπρος με 30%, τρίτος ο Σταμάτης με 12% και τελευταία η Παρασκευή με 6%! Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό η Παρασκευή έφυγε πολύ εύκολα από τον Άγιο Δομίνικο, αφού ούτε οι δικοί της άνθρωποι δεν την ψήφισαν!

Survivor spoiler 14/01: Αναλυτικά ποσοστά από την χθεσινή αποχώρηση! Ποιος βγήκε πρώτος, ποιος γλίτωσε στο 'τσακ';

Όσο για την συνολική σειρά ήταν η εξής:

  1. Μυριέλλα Κουρεντή
  2. Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
  3. Λάμπρος Κωνσταντάρας
  4. Βαλάντης
  5. Ευρυδίκη Παπαδοπούλου
  6. Σταμάτης Καλαφατάς
  7. Παρασκευή Σταματοπούλου

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share