Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Αυτός είναι ο "δίδυμος αδελφός" του Γιώργου Κατσαούνη! Σαν δυο σταγόνες νερό

Φωτοτυπία!

12 Ιανουαρίου 2022 15:04
Survivor 5: Αυτός είναι ο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν γνωρίζουμε αν ο Γιώργος Κατσαούνης έχει αδελφό όμως η αλήθεια είναι πως έχει σωσία και μάλιστα είναι πασίγνωστος σ' όλη την Ελλάδα.

Ο λόγος για τον... "Έλληνα Μέσι", Βασίλη Κουτσιανικούλη. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Εργοτέλη και νυν της Αναγέννησης Καρδίτσας θα λέγαμε πως είναι ολόιδιος με τον παίκτη του Μαχητών στο Survivor.

Μάλιστα τα δύο παιδιά έχουν κοινή καταγωγή και συγκεκριμένα από την Λάρισα ενώ παραμένει άγνωστο αν όντως έχουν κάποια συγγένεια!

Δείτε φωτογραφίες του Βασίλη Κουτσιανικούλη και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Κατσαούνης Κουτσιανικούλης

Survivor 5: Αυτός είναι ο 'δίδυμος αδελφός' του Γιώργου Κατσαούνη! Σαν δυο σταγόνες νερό

Survivor 5: Αυτός είναι ο 'δίδυμος αδελφός' του Γιώργου Κατσαούνη! Σαν δυο σταγόνες νερό

Survivor 5: Αυτός είναι ο 'δίδυμος αδελφός' του Γιώργου Κατσαούνη! Σαν δυο σταγόνες νερό

Survivor 5: Αυτός είναι ο 'δίδυμος αδελφός' του Γιώργου Κατσαούνη! Σαν δυο σταγόνες νερό

Survivor 5: Χαμός στην παραλία των Μαχητών με τον Γιώργο Κατσαούνη - «Ήταν προσβλητικό» (video)

Με μεγάλες εντάσεις ξεκίνησε το σημερινό (10/1) επεισόδιο του Survivor 5, μιας και η Σοφιάνα τα έβαλε με τον Γιώργο Κατσαούνη για τη μεγάλη ένταση που υπήρξε στο συμβούλιο του νησιού και για την σπόντα που πέταξε στην Αθηνά για τις νίκες της.

Survivor spoiler 10/01 οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία!

Ο ίδιος δε συμφώνησε με το σχόλιο της συμπαίκτριάς του, ενώ μάλιστα τόνισε πως κανονικά θα έπρεπε να είναι η Αθηνά υποψήφια στη θέση της Μυριέλλας Κουρεντή.

«Είχαν γνωριστεί πριν αρχίσει το παιχνίδι...» - Οι νέες αποκαλύψεις για την σχέση Κατσαούνη - Μυριέλλας

σαρβαιβορ-5

Στο χθεσινοβραδινό (09/01) επεισόδιο του «Survivor 5» ο Γιώργος Κατσαούνης μίλησε για τα συναισθήματα που τρέφει για την Μυριέλλα Κουρεντή, ενώ, μάλιστα, τους είδαμε να ανταλλάσσουν τα πρώτα τους φιλιά μπροστά στην κάμερα. O καλός φίλος του Γιώργου Κατσαούνη, Βασίλης, μίλησε ζωντανά το μεσημέρι της Δευτέρας (10/01) στο «Love it» και στην Ιωάννα Μαλέσκου και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο φλερτ του κολλητού του.

Ο φίλος του Γιώργου Κατσαούνη έκανε λόγο για αμοιβαία έλξη και αποκάλυψε αν συζήτησε με τους γονείς του κολλητού του για το ειδύλλιο.

Ο Βασίλης είπε: «Εγώ πιστεύω πως αυτό δεν άρχισε μέσα στο παιχνίδι. Διότι και οι Μαχητές και οι Διάσημοι είχαν γνωριστεί πριν αρχίσει το παιχνίδι. Στην προετοιμασία. Πριν πετάξουν για τον Άγιο Δομίνικο για 2-3 μέρες έμενα στον Άγιο Δομίνικο».

Και συνέχισε λέγοντας για τους γονείς του αγρότη: «Έχουμε κάποιες επαφές. Σίγουρα οι γονείς του είναι χαρούμενοι. Καταλαβαίνετε. Ο Γιώργος δεν είναι επαγγελματίας ηθοποιός και αυτό δεν είναι ένα έργο στην τηλεόραση. Ο Γιώργος είναι αληθινός. Είναι ο πραγματικός του εαυτός. Τον βλέπουν οι γονείς και οι συγγενείς του. Όλη η πόλη. Δε θα έκανε κάτι που δεν αισθάνεται. Δε μπορώ να εκφραστώ εκ μέρους των γονέων. Όταν ένας γονέας βλέπει το παιδί του τόσο χαρούμενο, πιστεύω είναι χαρούμενος και αυτός. Σίγουρα δε μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον».

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share