Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 12/01: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει αύριο! Βγήκε τελευταίος στη ψηφοφορία

Ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Ελλάδα

11 Ιανουαρίου 2022 09:06
Survivor spoiler 12/01: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει αύριο! Βγήκε τελευταίος στη ψηφοφορία
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Περίεργη βδομάδα αυτή που διανύουμε για το Survivor 5 αφού για πρώτη φορά θα έχουμε αποχώρηση, δύο μέρες μετά την ανάδειξη των υποψηφίων.

Η οικειοθελής αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου την περασμένη εβδομάδα έφερε τα πάνω κάτω αφού παρέμειναν και οι τρεις υποψήφιοι, με τις ψήφους που πήραν να μετριόνται στους επιπλέον υποψήφιους αυτή της εβδομάδας.

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε την Μυριέλλα Κουρεντή, τον Βαλάντη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στις θέσεις των υποψηφίων και σας είχαμε αποκαλύψει πως η Ευρυδίκη με τον Βαλάντη έπαιζαν πόντο - πόντο την παραμονή τους στο παιχνίδι, με την Ευρυδίκη να ήταν εν τέλει αυτή που θα αποχωρούσε! Ωστόσο παρέμεινε και θα... παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο αφού η αποχώρηση θα έρθει από τους υποψηφίους αυτής της εβδομάδας.

Επιπλέον υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας από την ομάδα των Διασήμων και οι Παρασκευή Σταματοπούλου και Σταμάτης Καλαφατάς από εκείνη των Μαχητών!

Survivor spoiler 12/01: Ποιος παίκτης αποχωρεί την Τετάρτη από το Survivor 5;

 Survivor spoiler 12/01: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει αύριο! Βγήκε τελευταίος στη ψηφοφορία

Οι κάλπες έκλεισαν πριν από λίγες ώρες και έχουμε τον παίκτη που πιθανότατα αποχωρεί! Ναυσικά και Λάμπρος παραμένουν και η αποχώρηση κρίνεται ανάμεσα στους δύο παίκτες των Μαχητών με φαβορί για αποχώρηση την... Παρασκευή, η οποία δείχνει κιόλας να επιθυμεί την αποχώρησή της αφού δεν αντέχει άλλος στις συνθήκες του νησιού, όντας και vegan και χωρίς καθόλου τροφή.

UPDATE: Αποχωρεί η Παρασκευή!

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share