Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 10/1: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα ασυλίας;

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

10 Ιανουαρίου 2022 08:16
Survivor spoiler 10/1: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα ασυλίας;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Το Survivor 5 συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον και ο σημερινός (10/1) αγώνας ασυλίας είναι απόλυτα καθοριστικός, ώστε να φανεί το αν η λίστα των υποψηφίων προς αποχώρηση θα είναι «κατακόκκινη», ή θα δοθεί έστω μια μικρή ανάσα στους Διάσημους.

Κακά τα ψέμματα, βέβαια, στο χθεσινό (9/1) επεισόδιο δεν ασχοληθήκαμε τόσο πολύ με το ίδιο το αγώνισμα. Τα βλέμματα έπεσαν πάνω στη Μυριέλλα Κουρεντή και τα φιλιά της με τον Γιώργο Κατσαούνη, αν και στο νέο trailer εμφανίζεται νοσταλγική για τη σχέση, που αναφερόταν πως είχε στην Ελλάδα.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι Μαχητές ήταν εκ νέου νικητές και ανάγκασαν τους Διάσημους να ψηφίσουν για άλλη μια φορά. Κάπως έτσι, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ αναμένεται να υπάρξει ακόμη ένας από την ομάδα τους, φτάνοντας τους πέντε σε ένα σύνολο δέκα ατόμων.

Survivor spoiler: Ποιος παίρνει την νέα ασυλία;

Έχουμε πια, όμως, μια καινούργια μέρα και σε αυτήν ο αγώνας ασυλίας είναι κρίσιμος. Αν οι Διάσημοι κερδίσουν, θα πάρουν μια ανάσα ψυχολογίας και θα βάλουν τους αντιπάλους τους στη διαδικασία να ψηφίσουν επιτέλους και να δείξουν το τι μπορεί να τους προκαλέσει μια πιθανή ήττα.

Από την άλλη πλευρά, αν οι Μαχητές κερδίσουν, τότε συνεχίζουν ένα εκπληκτικό σερί στις ασυλίες και θα αφήσουν τους αντιπάλους τους μες στην εσωστρέφεια, με έξι υποψηφίους προς αποχώρηση, ήτοι πάνω από τη μισή ομάδα, με αποτέλεσμα να επικρατήσει «πόλεμος», αφού παράλληλα θα χάσουν τρίτο παίκτη, τη στιγμή που η άλλη πλευρά θα παραμείνει άθικτη.

Ποια ομάδα, όμως, θα πάρει αυτό το αγώνισμα ασυλίας; Οι πρώτες μας πληροφορίες λένε πως οι Μαχητές την νίκη ωστόσο το σίγουρο το βράδυ γιατί πολλά φτάνουν στα αυτιά μας!

Μεταφέρουμε, ωστόσο, με κάθε επιφύλαξη αυτή την πληροφορία και δεν έχουμε οριστική ενημέρωση. Μόλις αυτή υπάρξει, θα σας ενημερώσουμε με νέο δημοσίευμα.

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share