Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Survivor 10/1 trailer: Νοσταλγεί τη σχέση της ενώ φιλά τον Κατσαούνη η Μυριέλλα - «Έχουμε δώσει όρκους...»

«Θα είμαστε για πάντα μαζί...», λέει μπροστά στην κάμερα!

10 Ιανουαρίου 2022 07:33
Survivor 10/1 trailer: Νοσταλγεί τη σχέση της ενώ φιλά τον Κατσαούνη η Μυριέλλα - «Έχουμε δώσει όρκους...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Η Μυριέλλα Κουρεντή έχει γίνει το κεντρικό πρόσωπο του Survivor 5 μαζί με τον Γιώργο Κατσαούνη, με την ίδια όμως να φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει τη σχέση της με τον Γιάννη Λυγνό και να νοσταλγεί όσες όμορφες στιγμές έχουν περάσει μαζί.

Η γνωστή ηθοποιός προκάλεσε «θύελλα» αντιδράσεων με τα φιλιά της με τον αγρότη των Μαχητών, με τους Διάσημους να την κατηγορούν για ασέβεια προς την ομάδα της, τη στιγμή που θρηνούσε για την ήττα της, αν κι εκείνοι επίσης έκαναν... πάρτι μαζί της, αποδίδοντας ένα ρεσιτάλ υποκρισίας.

Η εξομολόγηση της Μυριέλλας και η νέα «μάχη»

Η Μυριέλλα, πάντως, δε... μας τα λέει πολύ καλά στο spoiler, δείχνοντας να μην έχει ξεχάσει την προηγούμενη σχέση της. «Αυτή είναι η γιορτή του Τζον και θυμάμαι τις στιγμές που περάσαμε μαζί και το ότι βλέπει όσα γίνονται. Μυριέλλα και Τζον για πάντα μαζί, έχουμε δώσει τους όρκους μας πριν από το παιχνίδι», λέει μπροστά στην κάμερα, με την Αθηνά Ευμορφιάδη να μην χάνει ευκαιρία να την κατηγορήσει εκ νέου.

Πέραν της εξομολόγησης αυτής, οι δύο ομάδες μπαίνουν σε ένα σκληρό, υδάτινο στίβο μάχης, ώστε να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία, με τους Διάσημους σε εξαιρετικά δύσκολη θέση να κινδυνεύουν να μείνουν... όλοι υποψήφιοι, με τελευταίο χρονικά τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share