Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5 spoiler - Χριστιάνα Γρηγοράσκου: Από τα καλλιστεία... στον Άγιο Δομίνικο και η άγνωστη σχέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Αυτή είναι η νέα παίκτρια των Μαχητών

9 Ιανουαρίου 2022 12:36
Survivor 5 spoiler - Χριστιάνα Γρηγοράσκου: Από τα καλλιστεία... στον Άγιο Δομίνικο και η άγνωστη σχέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τα γεγονότα στο ριάλιτι επιβίωσης διαδέχονται το ένα το άλλο, με την παραγωγή να είναι ήδη έτοιμη να φέρει στον Άγιο Δομίνικο τους πρώτους παίκτες-«εισβολείς» στη μέση του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Open Weekend», ακόμη ένα πρόσωπο που αναμένεται να μπει στο ριάλιτι, είναι η γυμνάστρια Χριστιάνα Γρηγοράσκου, η οποία βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα, αλλά φαίνεται πως παίρνει το αεροπλάνο για τη Δομινικανή Δημοκρατία για χάρη των Μαχητών.

Λίγα λόγια για την Χριστιάνα

Η Χριστιάνα Γρηγοράσκου είναι γυμνάστρια, μία από τις πιο «καυτές» που υπάρχουν, με την ομορφιά της να είναι απαράμιλλη. Χάρη σε αυτήν, άλλωστε, είχε κερδίσει τον τίτλο Miss Fitness στα καλλιστεία Star Ελληνική Ομορφιά του 2019.

Σε εκείνο το διαγωνισμό, μάλιστα, παρουσιαστής ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, που ασφαλώς γνωρίζει την κοπέλα και αποτέλεσε την πρώτη της επαφή με τη showbiz. Πέραν αυτών, η Χριστιάνα γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στο νησί της, τη Λήμνο.

Λατρεύει να διαβάζει βιβλία λογοτεχνίας, ψυχολογίας, αυτοβελτίωσης, αλλά και να ασχολείται με το fitness και τον υγιεινό τρόπο ζωής. Το προφίλ της είναι σίγουρα ενδιαφέρον για το Survivor, όπου θα μπει άλλος ένας παίκτης και για τους Διάσημους.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την νέα παίκτρια των Μαχητών:

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share