Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 08/01: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

8 Ιανουαρίου 2022 07:49
Survivor spoiler 08/01: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 08/01: Επιτέλους... Σάββατο με Survivor θα πουν πολλοί, με το ριάλιτι επιβίωσης να έρχεται ξανά στις οθόνες μας και τους Μαχητές και τους Διάσημους να παλεύουν για το πρώτο έπαθλο της εβδομάδας.

Οι ανατροπές δεν ήταν λίγες στην τελευταία εβδομάδα, με το νέο επεισόδιο να προμηνύεται να μας αφήσει... με κομμένη ανάσα, ύστερα από την αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου, ο οποίος προς το παρόν γλίτωσε τρεις συμπαίκτες του από την ομάδα των Διασήμων.

Και λέμε προς το παρόν, επειδή μπορεί οι υποψήφιοι προς αποχώρηση να μην έφυγαν, αλλά οι υποψηφιότητές τους παραμένουν και σε αυτές θα προστεθούν άλλες δύο, μετά τους αγώνες ασυλίας. Σήμερα (8/1), όμως, έχουν αγώνα επάθλου για αρχή και πιθανότατα φαγητού, ο οποίος θα παίξει ρόλο στις δυνάμεις, που θα έχουν οι παίκτες για την ασυλία.

Survivor spoiler 05/01: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου;

Μπορεί οι ομάδες να έμοιαζαν ισοδύναμες αρχικά όμως ήταν θέμα χρόνου να... ξεπεταχτούν οι Μαχητές, αφού είναι νεότεροι σε ηλικία και ο πιο μεγάλος εξ' αυτών, ο Θανάσης Μπέλλος, είναι εν ενεργεία προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, οπότε έχει εξαιρετική φυσική κατάσταση.

Οι Διάσημοι μπορεί να παλεύουν τους αγώνες, αλλά όπως και πέρυσι, κάτι τους λείπει ξεκάθαρα και χάνουν σε κάθε «μάχη», με αποτέλεσμα τις φήμες περί αλλαγής των ομάδων. Θα καταφέρουν σήμερα όμως να κάνουν την ανατροπή και να φτάσουν στη πρώτη νίκη της εβδομάδας; Οι αρχικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως... όχι, αφού πάλι φαβορί για τη νίκη φαντάζουν οι Μαχητές.

Ωστόσο θα περιμένουμε το οριστικό spoiler κάπου το απόγευμα για να σας επιβεβαιώσουμε αν κερδίζουν ή όχι οι Μαχητές και αν οι Διάσημοι θα συνεχίζουν τις ήττες.

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr για οποιαδήποτε ανατροπή ή επιβεβαίωση.

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share