Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Στο ριάλιτι η πρώην του Βαλάντη; Όλο το παρασκήνιο (Video)

«Έχουμε και γερές κόντρες»

7 Ιανουαρίου 2022 22:31
Survivor spoiler: Στο ριάλιτι η πρώην του Βαλάντη; Όλο το παρασκήνιο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: H Έλενα Γκρέκου, πρώην σύντροφος του Βαλάντη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε για τον τραγουδιστή και αν θα πήγαινε στο Survivor. Παράλληλα, δείτε εδώ τις αμοιβές των παικτών!

Όπως είπε δεν έχει δεχτεί πρόταση αλλά δεν θα πήγαινε γιατί δεν πιστεύει ότι θα τα κατάφερνε. Παρόλα αυτά δεν θα είχε πρόβλημα να συνυπάρξει με τον Βαλάντη καθώς «έχουμε συνυπάρξει όχι μόνο ως ζευγάρι. Έχουμε και γερές κόντρες».

«Νομίζω ότι είναι αυθόρμητος αν και του είπα ότι σε αυτό το παιχνίδι χρειάζεται στρατηγική» είπε ακόμα.

Survivor 5: «Καταπέλτης» ο Χατζηγεωργίου - «Ήρθα στα όριά μου...»

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου... δε μάσησε στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor, με τον ίδιο να τοποθετείται για όλα μέσω της εκπομπής «Love it».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στους λόγους που τον έκαναν να φύγει από το παιχνίδι, ρίχνοντας πολλές ευθύνες στον συμπαίκτη του, Βαλάντη, όσο και στο ειδύλλιο Μυριέλλας - Κατσαούνη που έχει απασχολήσει αρκετά, τη στιγμή που οι εντάσεις συνεχίζονται κανονικά.

«Υπάρχουν δύο ειδών παίκτες, όσοι θέλουν να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία και εκείνοι που μπαίνουν έχοντας κάποια προβλήματα από πριν δύσκολα. Οι προσωπικοί μου λόγοι θα παραμείνουν κάποιοι προσωπικοί.

Μέσα στο παιχνίδι οι παίκτες αλλάζουν και μπαίνουν σε μια διαδικασία ριάλιτι. Αυτό με δυσκόλεψε πάρα πολύ. Δεν ήθελα να αλλοιωθώ. Άρχισα να φωνάζω περισσότερο και να μη μπορώ να συγκρατήσω τον εαυτό μου, είχα πέσει και ψυχολογικά» είπε.

«Δεν ήθελα να ψηφίσω κανέναν και με πίεσε. Μετάνιωσα που ψήφισα την Ευρυδίκη, τουλάχιστον το προσπαθεί. Η Μυριέλλα μου είπε έδειξε άλλον παίκτη να βγάλω και μου εξήγησε τους λόγους.

Ο Γιωρίκας επηρεάζεται πάρα πολύ από τον Βαλάντη ο οποίος του έδωσε ένα πιάτο φαΐ ενώ δεν είχε φάει. Του το έδωσε τόσο δακρύβρεχτα που μου φάνηκε λίγο υποκριτικό, περίεργο.

Όταν συνέχεια σε μειώνει ένας άνθρωπος μπαίνεις σε μεγαλύτερη άμυνα. Ξέφυγα από τα όριά μου με τον Βαλάντη. Έπαιξε κομβικό ρόλο στο αν θα μείνω στο Survivor. Με έβγαλε πολλές φορές από τα ρούχα μου και με δυσκόλεψε πάρα πολύ στο κομμάτι της συμβίωσης.

Ήταν πολύ οξύθυμος, πάθαινε εκρήξεις, μετά ηρεμούσε και ήταν αρνάκι. Μούδιασα ήταν ο λόγος που έκανα ένα κλικ και ζήτησα να μιλήσω με την παραγωγή και πρέπει να φύγω.

Ήμουν οριακά στο να ξεσπάσω απίστευτα» είπε για το επεισόδιο που ο Βαλάντης έβρισε χυδαία τη Μυριέλλα.

Το σχόλιο για το φλερτ της Μυριέλλας και τη δυναμική των Διασήμων

Μιλώντας για το φημολογούμενο ειδύλλιο της Μυριέλλας με τον Κατσαούνη είπε: «Γελάω! Δεν πιστεύω ότι τον ερωτεύτηκε. Απλά σίγουρα γοητεύτηκε επειδή είναι ένα όμορφο παιδί. Ο σύντροφός της την καταλαβαίνει 100%. Περιμένει και κάποιες περίεργες αντιδράσεις. Να το θέσω απλά: ζέχνουμε, μέσα στο παιχνίδι βρωμάμε δεν θέλουμε να μας πλησιάσει άνθρωπος!

Η Μυριέλλα εξέφρασε ότι της αρέσει αυτό που υπάρχει γιατί είναι και γυναίκα και αυτό τη δυναμώνει. Ο Κατσαούνης είναι ένας περίεργος γίγαντας, δεν θα τον έλεγα αθώο».

Όπως είπε θεωρεί ότι θα βελτιωθούν οι Διάσημοι, θα υπάρξει διχασμός μεταξύ τους ενώ όπως είπε θα κερδίσει ο Πηλίδης εάν κρατήσει την ψυχολογία του νικητή. Είδε όμως και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να φτάνει μακριά όπως και την Παρασκευή και τη Σοφιάνα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share