Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

Survivor spoiler 06/01: «Επίθεση» στον Βαλάντη μετά το συμβούλιο - «Μην νομίζεις ότι θα γλιτώσεις...»

«Ντου» Διασήμων και Μαχητών εναντίον του μετά την αποχώρηση Χατζηγεωργίου και τις νέες αποφάσεις

6 Ιανουαρίου 2022 11:10
Survivor spoiler 06/01: «Επίθεση» στον Βαλάντη μετά το συμβούλιο - «Μην νομίζεις ότι θα γλιτώσεις...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Η κατάσταση στο Survivor είναι... εύφλεκτη τις τελευταίες μέρες, με τον Βαλάντη να αποτελεί το επίκεντρο της προσοχής ανάμεσα σε συμπαίκτες και αντιπάλους, ενώ έχει καταστεί σαφές, ότι μάλλον... κανείς δεν τον θέλει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν σχεδόν βέβαιο πριν καν ξεκινήσει ο φετινός κύκλος, ότι θα αποτελούσε μια από τις πιο ηχηρές προσωπικότητες. Εκείνος όχι απλά δε διέψευσε τις προβλέψεις αυτές, αλλά τις επιβεβαίωσε πανηγυρικά με τη στάση και τη συμπεριφορά του, που έχει είτε φανατικούς φίλους είτε... ορκισμένους εχθρούς.

Η συμπεριφορά του, δε, στο διαφαινόμενο ειδύλλιο της Μυριέλλας Κουρέντη με τον Κατσαούνη, έφερε «θύελλα» αντιδράσεων σε παραλία και τηλεοπτικό κοινό, με τον τραγουδιστή και την ηθοποιό σε μεγάλη ένταση, αν και φαίνεται πως η δεύτερη παίρνει με το μέρος της, τους υπόλοιπους Διάσημους.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, άλλωστε, τάχθηκαν ουσιαστικά υπέρ της, έχοντας σαφέστατα ενοχληθεί από τις αντιδράσεις του Βαλάντη, ενώ η... συμπάθεια των Μαχητών στο πρόσωπό του είναι επίσης γνωστή, περιμένοντας να είναι εκείνος, που θα αποχωρούσε.

Τα «πυρά» εναντίον του μετά την ανακοίνωση του Λιανού

Στο τέλος, όμως, κανείς εκ των τριών υποψηφίων δεν έφυγε από το νησί, με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου να αποφασίζει να αποχωρήσει οικειοθελώς. Ο Γιώργος Λιανός ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι οι τρεις υποψήφιοι παραμένουν και για την επόμενη εβδομάδα, με την προσθήκη ακόμη δύο στα επόμενα αγωνίσματα ασυλίας.

Η ανακοίνωση αυτή έφερε αντιδράσεις στις δύο πλευρές, μετά το τέλος του συμβουλίου, με την ένταση εναντίον του Βαλάντη για τη στάση του να μη λείπει. «Μην νομίζεις ότι θα γλιτώσεις Βαλάντη, η ώρα σου έχει έρθει», άρχισαν να του φωνάζουν αρκετοί Διάσημοι, με τους Μαχητές επίσης να ενώνουν τις φωνές τους μαζί με τους θεωρητικούς τους αντιπάλους, επιθυμώντας να τον δουν να φεύγει, παρότι φυσικά τους βολεύει αγωνιστικά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share