Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 05/01: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

5 Ιανουαρίου 2022 08:23
Survivor spoiler 05/01: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 05/01: Η δεύτερη βδομάδα του Survivor 5 βαδίζει στο τέλος της και θα ολοκληρωθεί με την δεύτερη αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης!

Οι Διάσημοι θα βρεθούν στη δύσκολη θέση να διώξουν για δεύτερη φορά παίκτη τους με την αποχώρηση να κρίνεται ανάμεσα σε 3 πολύ δυνατούς παίκτες, για διαφορετικό λόγο ο καθένας! Ο Βαλάντης είχε βγει υποψήφιος από την Δευτέρα και χτες οι Διάσημοι έβγαλαν στον τάκο και την Μυριέλλα Κουρεντή. Από την πλευρά του ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έκανε την έκπληξη αφού επέλεξε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ως τρίτη υποψήφια, παρότι πριν είχε φέρει δύο νίκες στην ομάδα της.

Τα γυρίσματα της αποχώρησης ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο και ο παίκτης που θα δούμε να αποχωρεί σήμερα βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο. Ποιος θα είναι αυτός; Ποιος θα πάει να συναντήσει την Ελισάβετ Σπανού στην Ελλάδα; Βαλάντης, Μυριέλλα ή Ευρυδίκη Παπαδοπούλου;

Survivor spoiler 05/01: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor spoiler 05/01: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο

Ποιος είναι λοιπόν ο παίκτης που σήμερα θα μαζέψει τις βαλίτσες του και θα αποχωριστεί τις παραλίες του Αγίου Δομίνικου; Ακόμα οριστικό spoil δεν έχουμε αλλά ακλόνητο φαβορί και με βάση τις διαδικτυακές ψηφοφορίες είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Σίγουρη θέση έχει η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία είναι πανηγυρικά πρώτη και η αποχώρηση κρίνεται μεταξύ Ευρυδίκης και Βαλάντη. Τώρα αν η έκκληση του τραγουδιστή να μην τον ψηφίσουν επηρεάσει το κοινό ή αν ο Ατζούν έχει κάνει... παιχνιδάκια για να φύγει ο Βαλάντης που έχει θέμα υγείας και να μην φανεί ως οικειοθελής αποχώρηση θα το μάθουμε σε λίγες ώρες! Κανονική αποχώρηση λοιπόν ή οικειοθελή;

Προς το παρόν κρατήστε ότι η αποχώρηση κρίνεται μεταξύ των δύο.

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share