Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: «Μαλλιά κουβάρια» έγιναν Βαλάντης και Λάμπρος Κωνσταντάρας - «Είναι διπρόσωπος»

Χαμός!

4 Ιανουαρίου 2022 21:48
Survivor 5: «Μαλλιά κουβάρια» έγιναν Βαλάντης και Λάμπρος Κωνσταντάρας - «Είναι διπρόσωπος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλες είναι οι εντάσεις στο Survivor 5 με την παραλία των Διασήμων να έχει μετατραπεί σε... «ναρκοπέδιο». Κεντρικό πρόσωπο των καυγάδων είναι ο Βαλάντης, στο στόχαστρο του οποίου βρέθηκε τώρα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Είναι πολύ διπρόσωπος! Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που το ζω, γνωριζόμαστε και παλιότερα… Το παιδί έχει μάθει να φέρεται έτσι, είναι η ζωή του έτσι. Είναι διπλωμάτης; Δεν ξέρω… Εγώ είμαι καθαρός. Για αυτό και πάντα τους φέρνω αντιμέτωπους με αυτά που λένε και αυτά που πράττουν και δεν μπορούν να μου απαντήσουν» σημείωσε με νόημα ο Βαλάντης στην κάμερα του Survivor ενώ προηγήθηκε έντονος καυγάς ανάμεσα τους. «Αλλάζουν συνεχώς τη συζήτηση όπως κάνουν οι πολιτικοί, γιατί ο Λάμπρος προσπάθησε να υπάρξει και πολιτικός οπότε το έχει στο αίμα του λίγο να διπλωματίζει. Εγώ δεν διπλωματίζω. Εγώ είμαι στρέιτ και όποιος με γουστάρει».

«Βρε τι λες; Τι λες; Τι λες; Είσαι καλά; Πήγαινε κάνε μια βόλτα! Τι λες; Μου είπες ότι σου έκανα επίθεση; Δεν σου έκανα επίθεση παρά ανέφερα τις επιθέσεις που έκανες στους άλλους, αγόρι μου… Γιατί επιτέθηκες άδικα σε δύο ανθρώπους! Δεν μείωσες έναν άνθρωπο λέγοντας «ποια είσαι εσύ Μυριέλλα»; Δεν είπες χθες «σε γράφω στα αρχ@ι@ μου»; Μη λες τώρα ότι εγώ έκανα επίθεση όταν αναφέρω τις επιθέσεις που κάνεις εσύ στους άλλους, κάνω αναφορά. Την έκανες σκουπίδι και απλά του ανέφερα» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εξοργισμένος προς τον συμπαίκτη του.


 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share