Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κακοπαιγμένο θέατρο στο Survivor: Το στημένο φλερτ Μυριέλλας - "Στρακαστρούκα" και ο Βαλάντης σε ρόλο... Αλέξη Παππά

Έρωτες και εντάσεις στημένοι από τον Τούρκο για να απογειώσει τα νούμερα τηλεθέασης

3 Ιανουαρίου 2022 10:06
Κακοπαιγμένο θέατρο στο Survivor: Το στημένο φλερτ Μυριέλλας -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν γίνεται να έχεις "σώας τας φρένας" και να μην καταλαβαίνεις πως όλο το Survivor είναι στημένο από τον Ατζούν και την παραγωγή του Τούρκου για να έρθουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Πέρσι ο έρωτας Μαριαλένας - Σάκη πούλησε τρελά και φέτος ο Τούρκος έχει στήσει παρόμοια σκηνικά, όχι απολύτως ίδια για να μην καρφωθεί, ώστε να ανεβάσει την ίντριγκα. Και τι καλύτερο από αυτό από έρωτας και εντάσεις.

Ο Ατζούν λοιπόν φέρεται να έχει... σκηνοθετήσει έναν έρωτα ανάμεσα στην Μυριέλλα Κουρεντή και τον "Στρακαστρούκα", Γιώργο Κατσαούνη, με τον Βαλάντη σε ρόλο... δικαστή ή αλλιώς σε ρόλο Αλέξη Παππά.

Στην αρχή είδαμε ένα ενδιαφέρον από την πλευρά του Κατσαούνη προς το πρόσωπο της ηθοποιού, η οποία έδειξε να κολακεύετε από το ενδιαφέρον, κάτι που πείραξε τον Βαλάντη και το "σούσουρο" δεν είχε τελειωμό! Αυτή την εβδομάδα όμως ο Ατζούν αποφάσισε να το τερματίσει.

Χτες λοιπόν στο κουίζ ερωτήσεων, όλος τυχαίος, έβαλε απέναντι στα δύο παιδιά και η ερώτηση ήταν... ερωτικού περιεχομένου, με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν!

Τι βλέπουμε όμως στο trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας;

Την Μυριέλλα να λιποθυμά στον στίβο μάχης και ως δια μαγείας ένας... αντίπαλος να τρέχει να την κουβαλήσει! Ναι, ναι καλά καταλάβατε, ο Γιώργος Κατσαούνης είναι ο... ήρωας της Μυριέλλας, ο οποίος την παίρνει αγκαλιά και την οδηγά στους γιατρούς. Χάθηκε δηλαδή ένας συμπαίκτης, ένας γιατρός να τρέξει προς την ηθοποιό.

Και μετά έρχεται η συνέχεια με τον Βαλάντη στο συμβούλιο να μην αφήνει τίποτα να πέσει κάτω σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό. Όποιος δεν πιστεύει πως ο Ατζούν έχει... μοιράσει ρόλους και οι παίκτες παίζουν ένα κακοπαιγμένο θέατρο είναι τουλάχιστον αφελής.

Δείτε το trailer και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share