Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς (2/1) - "Ονειρεύομαι ήδη αστακό..." (video)

Η στιγμή που η Ασημίνα δίνει τη νίκη και το έπαθλο στην ομάδα της

2 Ιανουαρίου 2022 23:32
Survivor 5: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς (2/1) -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τεράστια νίκη για την ομάδα των Μαχητών στον αποψινό (2/1) αγώνα επάθλου στο Survivor 5, επικρατώντας με 10-8 των Διασήμων στο μεγάλο ντέρμπι του Αγίου Δομίνικου που παρακολουθήσαμε.

Χαμός στους Μαχητές: Ξέσπασε κόντρα για την παραμονή του Σπύρου - "Έδειξες ένα μένος αδιανόητο" (video)

Το πολυπόθητο έπαθλο που διεκδίκησαν οι δύο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης ήταν μάσκα θαλάσσης, καμάκι και πέδιλα, που πρόκειται να βοηθήσει πολύ στην εύρεση φαγητού μέσα στο νερό. Αυτό λοιπόν κατέληξε στα χέρια των Μαχητών, με την Ασημίνα να δίνει τη μεγάλη νίκη στο τελευταίο αγώνισμα.

Και οι δύο ομάδες μπήκαν πιο αποφασισμένοι από ποτέ μιας και η πείνα τους έχει ήδη χτυπήσει... κόκκινο, ωστόσο ο Βαλάντης "κατέρρευσε" την ώρα που βρισκόταν στον στίβο μάχης.

Ακολούθησαν φυσικά και επικές δηλώσεις από την πλευρά των νικητών:

Γιώργος Πιλίδης: "Θα το σκυλομετανιώσει η μάνα μου..."

Οι εξελίξεις στο Survivor 5 φαίνεται να μην έχουν σταματημό μιας και από τα πρώτα κιόλας λεπτά έχουμε δει σχεδόν τα πάντα, με τον Θανάση Βισκαδουράκη να "λυγίζει" στην κάμερα μιλώντας για τον αγαπημένο του γιο ο οποίος έχει τα γενέθλιά του.

Ωστόσο, οι παίκτες μπορεί να είναι μόνο λίγες ημέρες στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά από τα πρώτα κιόλας λεπτά οι περισσότεροι έχουν συνειδητοποιήσει πόσο σκληρό θα είναι για εκείνους στο να μείνουν στον Άγιο Δομίνικο χωρίς τα απαραίτητα.

Έτσι, ο Γιώργος Πιλίδης σε συζήτηση που είχε με συμπαίκτριά του είπε για την προτροπή που δεχόταν από τη μητέρα του να πάει στον Άγιο Δομίνικο αναφέροντας χαρακτηριστικά: Θα το σκυλομετανιώσει η μάνα μου που έλεγε να έρθω.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share