Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5 - Ξέσπασμα Βαλάντη: «Κάποιοι δε χάρηκαν που έμεινα» (video)

Δε... μάσησε τα λόγια του ο παίκτης των Διασήμων

2 Ιανουαρίου 2022 22:13
Survivor 5 - Ξέσπασμα Βαλάντη: «Κάποιοι δε χάρηκαν που έμεινα» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 5 αναμένεται να είναι άκρως καταιγιστικές καθώς πριν από λίγο είδαμε τις πρώτες αντιδράσεις των διασήμων μετά από την αποχώρηση της συμπαίκτριάς του, Ελισάβετ Σπανού.

Survivor 5 - Χαμός στους Μαχητές: Ξέσπασε κόντρα για την παραμονή του Σπύρου - "Έδειξες ένα μένος αδιανόητο" (video)

Ανάμεσα στα άτομα τα οποία ήταν υποψήφια προς αποχώρηση ήταν και ο Βαλάντης ο οποίος δήλωσε στην κάμερα πως «Κάποιοι δε χάρηκαν που έμεινα». Βέβαια, δεν στάθηκε μόνο εκεί αφού ισχυρίστηκε πως ο Γιάννης Χατζηγεωργίου δεν χάρηκε αρκετά με την παραμονή του στο παιχνίδι.

βαλαντησ-σαρβαιβορ

Αυτή είναι η γυναίκα που έριξε στα πατώματα τον Βαλάντη

Single μπήκε στο Survivor ο Βαλάντης του οποίου ο χωρισμός μερικούς μήνες πριν είχε απασχολήσει πολύ τα Μέσα κυρίως λόγω των δηλώσεων του τραγουδιστή για την πρώην σύντροφό του, η οποία κατηγορήθηκε από τον ίδιο πως του ζήτησε 1.500€ τον μήνα για να συνεχίσει να είναι στο πλευρό του.

Ωστόσο, ο δεσμός του εκείνος δεν φάνηκε να του στοίχισε και ιδιαίτερα, καθώς σε συνέντευξή του παραδέχτηκε πως ξεκίνησε σχέση με την κοπέλα εκείνη για να… ξεπεράσει την προηγούμενη σύντροφό του.

βαλαντησ-σαρβαιβορ

Ο λόγος για την Κατερίνα Καπόλα, δικηγόρο στο επάγγελμα, με την οποία ο Βαλάντης χώρισε λίγο πριν τον γάμο. Παράληλα, διαβάστε περισσότερα εδώ για την γνωστή - άγνωστη περιπέτειά του Βαλάντη που είχε αποκαλύψει ο ίδιος!

«Έχω πέσει στα πατώματα από έρωτα, πριν περίπου 4,5 χρόνια, στην προηγούμενη σχέση μου με την Κατερίνα. Μετά την Κατερίνα, δεν ερωτεύτηκα ξανά. Μπήκα σε μία σχέση για να ξεπεράσω την προηγούμενη και αυτό ήταν λάθος», δήλωσε ο ίδιος μερικούς μήνες πριν.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share