Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 5: Αποκαλύψεις από την Ελισάβετ Σπανού - Η επιλογή να ψηφίσει τον Γιωρίκα αλλά και το τι συνέβη με τον Βαλάντη (Video)

«Δεν περίμενα με τίποτα να φύγω»

31 Δεκεμβρίου 2021 12:41
Survivor 5: Αποκαλύψεις από την Ελισάβετ Σπανού - Η επιλογή να ψηφίσει τον Γιωρίκα αλλά και το τι συνέβη με τον Βαλάντη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Σε αποκαλύψεις προχώρησε η Ελισάβετ Σπανού μετά την αποχώρησή της από το Survivor στις πρώτες της δηλώσεις όπως προβλήθηκαν μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΙ «Love it». Μίλησε για τις πολύ δύσκολες πρώτες μέρες της στον Άγιο Δομίνικο, για την επιλογή της να ψηφίσει τον Γιωρίκα αλλά και για το τι συνέβη με τον Βαλάντη.

Survivor spoiler 02/01: Τραγική εξέλιξη στους Μαχητές - Σε σοκ στο επεισόδιο της Κυριακής!

Τι θα δούμε στο Survivor στο επεισόδιο της Κυριακής. Το reality επιβίωσης με τις μεγάλες ανατροπές!

Η Ελισάβετ Σπανού αποχώρησε χθες από τους Διάσημους αφήνοντας την ομάδα της με ένα παίκτη λιγότερο σε σχέση με τους Μαχητές, όμως και εκείνοι έχουν κάποια σοβαρά προβλήματα να λύσουν!

Όπως θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής στις 21.00 το άναμμα της φωτιάς δεν είναι εύκολη υπόθεση και οι Μαχητές δυσκολεύονται αρκετά με το τσακμάκι.

Η ομάδα έκανε το λάθος να αφήσει τη φωτιά να σβήσει το βράδυ και τώρα πρέπει να την ξανανάψει.

Στις πρώτες απόπειρες όμως το τσακμάκι σπάει στα χέρια της Κρυσταλλίας, οι Μαχητές παθαίνουν σοκ!

Ο Θανάσης παίρνει ό,τι έχει απομείνει από το τσακμάκι τους και πηγαίνει σε μία άκρη της παραλίας συνεχίζοντας την προσπάθεια, και με την παρέμβαση της Κρυσταλλίας η φωτιά επιστρέφει και πάλι στην παραλία των Μαχητών.

Το πάνελ του Love It σχολιάζει την πρώτη αποχώρηση από το Survivor:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share