Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Έκανα χρήση ναρκωτικών για 1,5 χρόνο": Παίκτης του Survivor 5 μπλεγμένος με την "σκόνη"

Αποκάλυψη σοκ!

30 Δεκεμβρίου 2021 10:56
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Ποιος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης είχε μπλέξει άσχημα με τα ναρκωτικά στο παρελθόν; Η γνωστή - άγνωστη περιπέτειά του Βαλάντη που είχε αποκαλύψει ο ίδιος!

Ο Βαλάντης αποκάλυψε και την εξάρτηση του απο τα ναρκωτικά που όπως λέει αποτελεί πια παρελθόν: " Έχω δοκιμάσει ναρκωτικά. Ήταν μια άσχημη περίοδος στη ζωή μου όταν το έκανα και τελικά κατάλαβα ότι η μεγαλύτερη "μαστούρα" είναι να είσαι νηφάλιος. Έκανα χρήση γύρω στον ενάμιση χρόνο, αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν κάτι καλό για μένα. Και κοκαϊνη δοκίμασα, αλλά κατάλαβα πραγματικά ότι δεν μου έδινε τίποτα. Είμαι νηφάλιος. Πίνω τα ποτάκια μου, κανονικά, όπως όλος ο κόσμος και περνάω πολύ καλύτερα"

'Έκανα χρήση ναρκωτικών για 1,5 χρόνο': Παίκτης του Survivor 5 μπλεγμένος με την 'σκόνη'

Survivor 5: Κωλοτούμπα ολκής από τον Βαλάντη! Άλλα έλεγε στην αρχή του επεισοδίου και άλλα στο συμβούλιο!

Survivor 5: Η αλήθεια είναι πως αρκετοί παίκτες του Survivor αποθέωσαν τον Βαλάντη στο συμβούλιο του νησιού, όμως ο ίδιος δεν μας τα λέει και πολύ καλά αφού οι κωλοτούμπες δίνουν και παίρνουν!

Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο από τον τραγουδιστή; Να λέει άλλα στην αρχή του επεισοδίου και άλλα στο συμβούλιο του νησιού! Βασικά ακριβώς τα αντίθετα! Τι συνέβη;

Στην αρχή του επεισοδίου της Τρίτης (28/12) είδαμε τον Βαλάντη να τονίζει ότι ο πιο αδύναμος κρίκος της ομάδας των Διασήμων είναι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και πως αυτόν θα έπρεπε να ψηφίσουν οι συμπαίκτες του.

Δείτε χαρακτηριστικά τι είπε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Και πάμε τώρα στο συμβούλιο του νησιού! Τι συνέβη εκεί; Σε ερώτηση αν θεωρεί δίκαιο ότι βγήκε υποψήφιος απάντησε ξεκάθαρα ναι και πως μάλιστα αν μπορούσε να ψηφίσει τον εαυτό του, θα το έκανε καθώς θεωρεί πως είναι ο χειρότερος παίκτης της ομάδας. Κάτι δεν κολλάει εδώ λοιπόν! Δεν μας τα λέει καλά ο Βαλάντης και είναι ακόμα αρχή.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share