Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 29/12: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

29 Δεκεμβρίου 2021 08:48
Survivor spoiler 29/12: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 29/12: Τελευταία μέρα της πρώτης βδομάδας του Survivor 5 και απόψε έχουμε και την πρώτη αποχώρηση παίκτη!

Χτες είδαμε τους Διασήμους, μετά από δύο χαμένες ασυλίες, να καταφέρνουν να φτάσουν στη νίκη με έναν εξαιρετικό Λάμπρο Κωνσταντάρα και να γλιτώνουν και τρίτο υποψήφιο! Έτσι μετά τον Βαλάντη και την Ελισάβετ Σπανού, ο τρίτος υποψήφιος βγήκε από την ομάδα των Μαχητών! Ποιος ήταν αυτός; Ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ο παίκτης των Μαχητών σε μια αποκάλυψη... αυτοκτονίας, πριν από την τρίτη ασυλία, ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν καθώς πιστεύει πως μπορεί να κοντράρει τους δύο Διάσημους. Η δήλωσή του αυτή προκάλεσε φασαρίες και αναστάτωση στην ομάδα των Μαχητών, οι οποίοι τελικά μετά την χαμένη ασυλία του έκαναν την χάρη και τον έβγαλαν υποψήφιο.

Survivor spoiler 29/12: Αυτός ο παίκτης έχει ήδη αποχωρήσει

Survivor spoiler 29/12: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο

Τα γυρίσματα της αποχώρησης έγιναν, πριν λίγες ώρες και ήδη ο παίκτης έχει αποχωρήσει; Ποιος είναι αυτός; Δεδομένο spoil δεν έχουμε ακόμα στα χέρια μας, αλλά γνωρίζουμε πως ο Βαλάντης έχει δεδομένη θέση στον Άγιο Δομίνικο και θα είναι ένας εκ των δύο που θα παραμείνει στο παιχνίδι.

UPDATE

Όσον αφορά τους άλλους δύο, πληροφορίες μας αναφέρουν πως δεν φεύγει ούτε ο Σπύρος Ματίκας και η... θυσία του δικαιώνεται! Η αλήθεια είναι πως ο Σπύρος φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για να παραμείνει, ωστόσο κρατάμε μια μικρή επιφύλαξη! Φαίνεται πως από το Survivor αποχωρεί η Ελισάβετ Σπανού!

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share