Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Survivor trailer 28/12: Βγαίνουν μαχαίρια στο συμβούλιο με πρωταγωνιστή Κατσαούνη! Η μάχη για την τρίτη ασυλία και οι κόντρες

Έντονη διαμάχη με Βαλάντη, Ευρυδίκη και Κατσαούνη

28 Δεκεμβρίου 2021 11:28
Survivor trailer 28/12: Βγαίνουν μαχαίρια στο συμβούλιο με πρωταγωνιστή Κατσαούνη! Η μάχη για την τρίτη ασυλία και οι κόντρες
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor trailer 28/12: Χαμός στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 5 με τον Γιώργο Κατσαούνη να έρχεται σε έντονη διαμάχη με τους Διάσημους στο συμβούλιο του νησιού.

Συγκεκριμένα το επεισόδιο της Τρίτης θα ξεκινήσει με πλάνα από τις δύο παραλίες και τους Διάσημους να τονίζουν πως οι αντίπαλοί τους θέλουν να τους κάνουν μπάχαλο με τα σχόλια τους στο συμβούλιο, για αυτό θα πρέπει και να μείνουν ενωμένοι!

Από την άλλη οι Μαχητές έχουν ακόμα εξαιρετικό κλίμα, μιας και δεν έχουν χάσει και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Στα αγωνιστικά θα έχουμε μάχη για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας σε έναν στίβο μάχης άκρως απαιτητικό και με πολύ δύσκολο στόχο (κορίνες)!

Το "ζουμί" του επεισοδίου ωστόσο θα είναι στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο Γιώργος Κατσαούνης θα έρθει σε κόντρα με τους Διάσημους και κυρίως με τον Βαλάντη, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Αθηνά Ευφορμιάδη.

Δείτε το trailer παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share